Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 05.11.2017., 14:25   #9114
Kratkius
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
to je tvoj lik?
pa ti brijem nemres krepat a damage preko 2 milje i to bez bufova.Kak napravis ove Primal anciente?
Daj pojasni ovo da stavim skilpve na numlock?
mislis 1,2,3,4 ili?
Tak imam uvijek
Nije to moj lik. To je jedan od najboljih barbova na US serveru, a i u svijetu je u prvih 10 sigurno.

Primal čekaš da ti padne i nadaš se da je dobar, i to je to. Šta više igraš veća je šansa

Numlock trik ti služi da neke skilove koje moraš često pritiskati namjestiš da se sami aktiviraju!

Znači, ideš u options, key bindings.
I onda za ove 1 - 2 -3 - 4 uključiš drugu tipku za aktivaciju! Tu straviš da ti je za 1 sekundarna tipka 1 na numeričkom dijelu tipkovnice (desno). 2 i 2 na desnoj strani...

I onda, kad želiš da se nešto stalno pali automatski (Ignore pain ili War cry, npr) pritisneš tipku 1 (tj. onu na kojoj ti je taj skil) na sljedeći način:

Pritisneš 1 na desnoj strani (na numeričkom dijelu tipkovnice), držiš ga pritiusnutog cijelo vrijeme, i onda pritisneš tipku NumLock (isto na desnoj strani), i onda pustoš OBE tipke. I to je to - skil ti se sam aktivira kad god mu prođe cooldown.
NAkon toga, ako želiš ponoviti postupak, prvo ponovno uključiš numlock, i onda radiš isti poistupak i za drugi skil...

Pogledaj ovde u videu, ako nisi siguran:

https://www.youtube.com/watch?v=JaAI8s8rft4
Kratkius je offline   Reply With Quote