Citiraj:
Autor warlock25
to je tvoj lik?
pa ti brijem nemres krepat a damage preko 2 milje i to bez bufova.Kak napravis ove Primal anciente?
Daj pojasni ovo da stavim skilpve na numlock?
mislis 1,2,3,4 ili?
Tak imam uvijek
|
Nije to moj lik. To je jedan od najboljih barbova na US serveru, a i u svijetu je u prvih 10 sigurno.
Primal čekaš da ti padne i nadaš se da je dobar, i to je to. Šta više igraš veća je šansa
Numlock trik ti služi da neke skilove koje moraš često pritiskati namjestiš da se sami aktiviraju!
Znači, ideš u options, key bindings.
I onda za ove 1 - 2 -3 - 4 uključiš drugu tipku za aktivaciju! Tu straviš da ti je za 1 sekundarna tipka 1 na numeričkom dijelu tipkovnice (desno). 2 i 2 na desnoj strani...
I onda, kad želiš da se nešto stalno pali automatski (Ignore pain ili War cry, npr) pritisneš tipku 1 (tj. onu na kojoj ti je taj skil) na sljedeći način:
Pritisneš 1 na desnoj strani (na numeričkom dijelu tipkovnice), držiš ga pritiusnutog cijelo vrijeme, i onda pritisneš tipku NumLock (isto na desnoj strani), i onda pustoš OBE tipke. I to je to - skil ti se sam aktivira kad god mu prođe cooldown.
NAkon toga, ako želiš ponoviti postupak, prvo ponovno uključiš numlock, i onda radiš isti poistupak i za drugi skil...
Pogledaj ovde u videu, ako nisi siguran:
https://www.youtube.com/watch?v=JaAI8s8rft4