View Single Post
Staro 05.11.2017., 11:34   #7006
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor toshiro Pregled postova
Kad me put odvede u Černobilj sve pare koje mi ostanu od jebavanja kuraba sa tri sise ćemo zapiti.
Cijenim
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
To su sve nagađanja, ponuda i cijene su različite, nekada je bolje makar fiktivno imati pod istom tvrtkom više kćeri poput Simpe i Bonbona (a sve HT)
Pa ajmo reći da se tako malo prikriva tj. ublažava očiti duopol. Za nas jelte. Za njih to sigurno ima i financijske manevre i ostalu ekonomiju

Opet smo spali na VIPnet i T-HT budući su usisali H1 i Metronet koji su se zadnji donekle držali samostalno, ako je to uopće prava riječ. Samo što eto, korisnici kakti imaju i dalje mogućnost odabira iz široke palete ISPova.
Ne znam kako ovi kvartovski ISPovi po ZG funkcioniraju ali njih ne mogu svrstati u konkurenciju kad pružaju usluge samo u pojedinim dijelovima ZGa. Ne znam kakva je situacija u RI, ST i OS što se takvih ISPova tiče. Kod mene u centru mog grada, imamo "sreće" pa nam je sve dostupno što se globalno u HR nudi. U svakoj zgradi više manje je optika tj coax.

Samo što se kod Bneta jasno i glasno vidi tko je gazda. Tebi VIP prodajac proda Bnet uslugu. Dok recimo kod Optime i H1 pa čak i Iskona se to kao ne kuži "sa ceste" i nije takav slučaj.

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote