3 godine dokazuju da ne znaju napraviti F1 motor kak se spada. Da znaju, nebi 3 godine tapkali u mraku. Slažeš li se?
Japanci su u 21.stoljeću se u nekim kompanijama pokazali kao vrlo neefikasni. Tvornice su preseljene u Kinu, a njihova mladost teži ne pretjeranom radu. Generacije su kičmu ostavljale. Sad zadnje... ove s kojima sam radio baš i ne. Ako nisi posjetio Japan i prisustvovao nekoliko radnih sastanaka gdje voditelj na početku kaže "kome se spava neka ide spavati u svon ured", a 30% ekipe ustaje i odlazi, nemoj mi samo reći da je to ta japanska predanost poslu.
Hondin F1 motor je odron. Najgori na gridu. Ako naprave motor za 2018 gdje će Toro Rosso biti bolji od McLarena sa Renaultom na kraju sezone, šaljem sve svoje postove u Sakuru sa isprikom što sam ih "uvrijedio", a tebi plaćam klopu u ZG po izboru. Ako ne, nema veze, ne tražim ništa za uzvrat

satisfakcija će mi biti što sam bio u pravu.
Evo, pred svjedocima. Ko će sjeći

? Slobodno screenshotaj i bookmarkaj ovaj post.
Edit:
Malo aktualnih tema.
McLaren se hihoće čim se spomene 2018
Ne znam, malo bi bio oprezniji u takvim izjavama tipa:
Citiraj:
When asked if he was at least confident of McLaren joining the fight among Mercedes, Ferrari and Red Bull, Boullier said: "Yes. 100%."
|
Jedino ako im je Renault rekao što i koliko će upgradeati motor. No opet, i Honda im je 2015 rekla da će do kraja sezone se boriti za pobjede pa je do današnjeg dana 2-3 5. mjesta najveći uspjeh tog braka.
Da će biti bolji nego sada, definitivno. Da će se boriti za vrh konstantno sa Mečkom i Ferrarijem... nebi stavio ruku u vatru. Borbe na pojedinim stazama bi moglo biti, tu i tamo koji podij, pobjeda moooožda. No gore od ovog biti neće.
Gdje je taj McLaren došao kada se veselimo njihovim podijima