View Single Post
Staro 04.11.2017., 22:12   #135
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova

@fanATIk
Imaš pravo. Stvarno su postovi isti, zar ne ?
Ne, nisu isti postovi pošto nije ista tematika. No generalno gledano, nisu isti kriteriji.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Pa zato jer tamo ekipa upada i sere po iphoneu a niti ga nema, nego su pristaše androida. Dok ovdje ekipa je odigrala/igra igru i govore dojmove.
Ako si pratio malo cod teme na ovom forumu, uvijek se sralo po toj igri. I to npr od ekipe koja uopće ne igra cod nego battlefield, ekipe koja je počela srat po igri prije negoli je izašla, uglavnom, gomila hejta se mogla pročitat po tim temama. I nikom ništa. I iskreno, živo me zabole za to. Ja sam vrlo liberalnih nazora, ne dira me to. No na iphone temi nemreš sraćkat samo tako. Nije da imam želju, nit sam ikad sraćkao tamo, no samo velim, tamo ko veliča iphone je zaštićena vrsta, ko ima drugačije mišljenje, na njega se gleda vrlo podozrivo. Naravno, ne kažem da nije bilo debilizma u stavovima nekih koji su tamo sraćkali, bilo je. Al da sam tamo napisao da je iphone smeće koje ne vrijedi 100 kuna a kamoli 1000 eura, post bi mi bio obrisan. A to je samo moje mišljene. No ovo je gadan OT, pretjera ga sad, sorry.
I slažem se s Brkinom ocjenom, opet sve isto, već viđeno. Ja i dalje svaki petak s ekipom u LAN-u igram modern warefare, sabotage mod, hardcore i samo tri mape.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F