Poštovani,
Moje ime je Vedran Štitić i vlasnik sam poduzeća Cyberspace j.d.o.o. kojeg sam osobno osnovao 29.07.2016.
Izbjegavao sam javljanje na forum i ulazak u ikakve rasprave ali ipak moram ispraviti netočne navode koji negativno utječu na poslovanje društva Cyberspace j.d.o.o. kojim upravljam.
Takve neistine prikazane u ovom kontekstu direktno utječu na poslovanje poduzeća što nije korektno obzirom da poduzeće sve svoje obaveze uredno izvršava a na prvo mjesto stavlja zadovoljstvo kupaca.
G. Jelačiću, u Vašoj objavi javno spominjete naziv poduzeća Cyberspace j.d.o.o. za koje se čitanjem cijele objave i pripadajućih netočnih navoda dobije negativna slika o samom poduzeću i njegovom poslovanju. Naime, navodite da ste od poduzeća Cyberspace j.d.o.o. naručili izradu Vašeg web-shopa što nije istina i lako se može provjeriti. Uvidom u Vašu poslovnu dokumentaciju možete provjeriti isto ali osobno garantiram da od strane Cyberspace j.d.o.o. prema Vašem poslovnom subjektu nije vršena takva usluga niti je postojao oblik poslovne suradnje. Istina je to da poduzeća nisu povezana ali način na koji ste to prezentirali stvara lošu sliku o poslovnom subjektu kojeg u objavi više puta spominjete.
Čitanjem Vaše objave dobije se dojam da suradnja s poduzećem koje vodim nije poželjna a takve navode poduzeće svojim poslovanjem nije zaslužilo.
Ovim putem molim da javno napišete gdje ste pogriješili u objavi i eventualnu ispriku.
Također napominjem da ja osobno kao ni poslovni subjekt kojeg vodim nemaju poslovne odnose sa subjektima spomenutim u prethodnim objavama niti uvid u poslovanje istih.
Za dodatne upite i pojašnjenja sam dostupan putem kanala objavljenih na
www.cybershop.hr
Hvala na razumijevanju!
S poštovanjem,
Vedran Štitić