View Single Post
Staro 03.11.2017., 21:06   #6984
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
A dobro, gle. Nije svatko u istoj poziciji. Ja sam recimo u jako dobroj poziciji za pregovore nakon isteka ugovora pa će jedna stvar za pregovore biti i ta oko tog škrtog fair usagea.
To se više nikako ne može zvati flat internet.

Mislim da sam maksimalno na bnetu skurio 890GB jedan mjesec, što up što down. Ali budem li ugrožen, odo na optiku kod rozih.

Sent from Mobara
fair usagea ti ne ulazi u ugovorne stavke,to spada pod opće uvjete poslovanja,a to si dužan ko sam provjeravati na web stranici, ono kaj ti izbija svaki argument je to da nakon prekoračenja limita smanjuju brzinu bez dodatne naplate dakle i dalje je usluga "flat rate",mada je tada praktički usluga neupotrebljiva,e sad kada sam zvao hakom u vezi speedporta tcomovog,rekli su mi da to spada u uvjete poslovanja,i to svaki operater za sebe donosi i može mjenjati jedina obaveza je donijeti na potvrdu hakomu,kao zakon se ne mješa u uvjete poslovanja,logika govori da bi trebali vrijediti uvjeti koji su bili pri potpisivanju ugovora do isteka tekućeg,ali ko zna živimo u hrvatskoj.

samo ovih 200 gb uploada ,ujedno znaći da je za bnetove korisnike stvar prošlosti korištenje privatnih trakera,skype isto sve značajnije troši upload,
ako ostanu na tome dobar savjet novim korisnicima ,a i onima kojima ističe ugovor je da malo pogledaju okolo alternative.
skalar je offline   Reply With Quote