View Single Post
Staro 03.11.2017., 16:16   #4071
Joza_Seraf
Premium
Moj komp

Joza_Seraf's Avatar

Datum registracije: Jun 2015
Ja sam svoj slao u servis, jako se posvađao s njima, i opet ga vraćao u servis jer je loše bio složen, home tipka loše složena. Od tada sve 5

1. Put je išao u servis, starost cca 4 mjeseca... mobitel mi je ispao u kadu :-D u vodu jel.. niš ja van, lagano sve obrišem... s obzirom da mi je javljao vlagu u utoru za punjac punio sam ga bežično.. međutim nakon par dana se dogodilo to da uopćr nije htio puniti. Ja u Vip, objasnim problem, a žena meni veli garancija vam to ne pokriva jer je bio u vodi.. ja onako wtf, vadim iz kutije samsung upustva i pokazujem di piše da smije u vodu ovo ono.. ne, ona ne želi mob zaprimiti... uglavnom dođem drugi dan kad je šef bio, on kaže poslati ćemo, ali garancija najvjerojatnije by by.. zovu me nakon 10 dana mob se vratio sa servisa, ja tamo ono piše sve zamjenjeno u garanciji, brtve, baterija, utor za punjač... ja uzimam mob u ruke, palim i skužim drma se home tipka, reko šaljite to nazad ne želim ja to, veli žena to tako na svakom... uglavnom ošao na servis, zamjenili tipku i od tada nikakvih problema s s7.. mob radi super, kamera odlična, bolja od s4.. i robusan je jako. Pao mi je jednom s metar i sitno na beton, ništa, silikonska maskica samo dobila ogrebotine, on preživio..