View Single Post
Staro 02.11.2017., 20:20   #6979
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@Hrconja
Evo ti moje peripetije sa tom 50% promocijom na 24 mjeseca. To je bilo nakon što me lik agent door-to-door odjebo i reko da se to nudi samo u Zg.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Update:

20.02. - Mail poslan SZK sa ovim pitanjem oko promocije, nakon što su mi preko telefona rekli da im to na mail napišem (poslo ss iz dokumenta)

23.02. - zovu iz SZK da me...pazite sad ovo...PITAJU odakle mi taj papir? Ja ono, WTF seriously me to pitate? Odgovori na pitanje odgovorom a ne pitanjem. "Mrmlj mrmlj, nazvaćemo vas".

26.02. - odgovor na mail u kojem piše "Hvala na upitu, proslijedili smo ga dalje, javićemo čim dobijemo odgovore."

01.03. - zovu da se još malo strpim da odgovor samo što nije.

Znači, imamo posla sa ekipom kojom šefuje nekakva budala sa IQom jutarnje rose.

Ako me još jednom nazovu i kažu nešto što ne želim čuti ili pošalju nekakav glupi email, biti ću extremno bezobrazan.

Postavio sam jednostavno pitanje: "jel ovo može ili ne može". Ali izgleda da nije tako jednostavno ekipi tamo.
Nakon ovoga nazvao me momak iz Vipa i rekao da sve to može i da mi to on nudi (ok, zato jer su automacki i starci išli pa zato nije bilo otpora).
Da bi dan nakon instalacije u zgradi opet došo isti lik na vrata i kao "oćemo potpisat". Kad sam rekao što sam telefonski ugovorio, počeo se grčit i muljat da to ovo da to ono, da sam ja ugovorio neš drugo, da to nije to... onda kad sam mu polako objasnio što sam dobio, probao je još neke finte oko proširenog paketa kao da je to samo za 1 tv a ne za 2 što su starci uzeli. Kad sam mu konačno dokazao da nisam baš neka panjina koja se u niš ne kuži, rekao je "mogo sam vam i ja dat taj popust.". Rekoh ko te jebe Milane, tu si mi se smijao pred 2-3 tjedna i preseravao se da se to nudi samo u ZG i gdje je konkurencija. I otišo čmrljeći bez pozdrava i bez lipe provizije.

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote