View Single Post
Staro 31.10.2017., 19:27   #7223
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pa bleeding je normalna pojava kod monitora s IPS matricama. Po tome sam ja mogao svog Della vraćati 30 puta, i nikad ne bih dobio model bez bleeda, iako je riječ o top seriji... samo bih izgubio vrijeme i živce. Zato sam i napisao ono pod a). Servis mu može komotno javiti da nema nepravilnosti u radu i da to spada pod normalno, pa ti gubi vrijeme dokazujući suprotno.

Tko se voli natezati oko takvih stvari, samo naprijed.

Kao da ja nemam pametnijeg posla nego zajebavat se s monitorom. Kad bi ga netko htio upalit kod kupovine to bi bilo sve što tražim.

Taj monitor je najbolji monitor za igre koji je trenutno dobavljiv. Samo zna bit problema s pretjeranim probijanjem i s neuniformnom bijelom bojom.

Upravo tipkam s starijeg modela koji je bratić kupio i kojem se posrečilo (isti panel) i monitor je brutalan (XB270HU)

Monitor od 6k kn nitko nema u dućanu, i pitao sam da probam, i ne ne mogu. Ne želim dat 6k za monitor i da me konstantno živcira. Ne želim kupovat na blef.

Kakav servis....ja kupujem i ja ocjenjujem dal me zadovoljava il ne. Da mi daju probat probao bi i u roku 5 min vidio. Ovako ću kupit preko weba i iskoristit svoje pravo.

https://youtu.be/XbX9C3Nk0AQ?t=501

Naprimjer ovaj model mene ne bi zadovoljio.
markecSMB je offline   Reply With Quote