Citiraj:
Originally posted by Jelc
Već sam davno mislio napraviti tu na PCE podforum za emulaciju, kaj vi mislite o tome???
Mislim da bi tu bilo dobrih tema-emulacija Maca, piceka na Macu, Amiga, C64, NES, SNES SEGA i slično.
|
Svakako slažem se.
Evo i ja se sjećam vremena kad smo ja i prijatelji igrali na komadorcu, amigi 500 600 i 1200. Bilo je zbilja super igara. Kao što je netko već spomenuo, te igre su imale dušu i veliku veliku IGRIVOST.
Najbolje igre na amigi su mi bile
Superfrog, Aladin, Doom, Mortal kombat onda ona strategija Settlers, ah još se sjetim one muzike koja je zarazna ko vrag. Ja i bratić some igrali settlerse na jednom kompu 2v2. Ono pola ekrana njemu pola meni. Ja i on smo također igrali igru, joj kako se zvala mislim walker, on se kretao a ja sam pucao ah bila su to vremena. Ne znam do kojeg nivoa smo došli iz prvog pokušaja bilo je zbilja daleko, a drugi bratić koji je bio stariji od nas 5 god nije mogao doći tako daleko. Normalno kad smo mu rekli do kud smo došli rekao je da seremo.
Imao sam i neku konzolu first austra ili tako nešto i tamo sam upoznao super maria, grand prix, te ostale mega popularne i zarazne igre ah zbilja zakon.
Podforum go go