Citiraj:
Autor trpi
sto se promijenilo od 2016? sve nas jako muci tih 3gb i mene je, ali gdje god na 1080p usporedis 3gb sa 6gb verzijom razlike su 5%, a hitman i tomb raider specificni naslovi iz 2015 i 2016 gdje je ta razlika nesto veca kako po kojoj recenziji opet ne opravdava 50% vecu cijenu (negdje razlike skoro i nema - http://www.eurogamer.net/articles/di...6gb-review_6_6 )
|
Ima još igara, nisu samo Hitman i Tomb Raider tu koje na 1080P pocice više od 3GB VRAM-a. Očito ne igramo svi iste igre. Evo, ja sam nedavno PES vrtio na 1080P Medium sa GT710 1GB

A ako ćemo iskreno, sada je najgori trenutak za kupovinu grafičke tog ranga. Hvatati ili polovnjake ili još malo čekati.
A dobro, 1700 kuna nije neka lova, ionako se nagodinu može prodati za 200 kn manje i onda nadoplatiti za nešto bolje. Trebao bi i AMD malo spustiti cijene tj. vratiti gdje su bile prije rudarstva.
Citiraj:
nvidia je prilicno efikasna u baratanju i iskoristavanju svog vrama, nadu u future proofing tj da ce se razlika negdje u buducnosti u vecini naslova umjesto 5% povecati na 10% objesi macku o rep kako se kaze
|
Kristalna kugla ili položaj graha nakon pada na stol?