Citiraj:
Autor Roso
Ma i to je izgubilo draž, samo izađe safety car dok se ne osiguraju uvjeti za mirni nastavak procesije.
Čestitke Hamiltonu, zaslužen naslov.
Inače, ne znam je li to do kvalitete prijenosa, dodatnih sadžaja od Liberty medije, ili jednostavno mog veceg interesa ove godine, ali niti jednu sezonu prije nisam bio ovako "upućen" oko događanja vezano za sve ekipe i vozace. Nekako mi se cini kao da su svi dobili na važnosti, možda samo malo Sauber na marginama. Ili je to samo do mene... U svakom slucaju, dobra sezona.
|
bas sam htio ovo napisati, kako ove godine stvarno gdje god pogledam iskace F1, od youtube kanala, na mobitelu preko google now kartica, sa dobrim prijenosima i obradama na skyu... stvarno svaki etalj mozes vidjeti i saznati.
JEDINO sto me iritira nenormlano, kad je start, za koji K stave onu nisku kameru umjesto birds eye view, nikoga isusa ne vidis, pa nisam linijski sudac da moram ispred televizije gledati u razini staze.
moraju popraviti kamere i kuteve, na par utrka je bio fantastican prijenos, a na par su zasrali totalno.
recimo ovaj meksiko su pola trke pokazivali krive bolide, a akcija na potpuno drugom mjestu. tipa zadnja/predzadnja trka, max dodje sa zadnjeg na 2-3 mjesto, i od toga smo vidjeli valjda 1 pretjecanje.
ali je bitno gledati hamiltona na zadnjem mjestu kako se taljega iza sainza 30 krugova. ovo je samo najsvjeziji primjer, kuzite sto ocu rec.
Citiraj:
Autor Romul
Zanimljivo kako je Max ovo glatko dobio. Ako je vjerovati mu na rijeci nakon utrke, imao je jos dosta rezerve.
Meni se cini da bi on ovo dobio i da se nisu VET i HAM izbacili iz utrke. Ili da se koregiram da VET nije bio zlocest. Ja mislim da nije namjerno udario u HAM ali da nije bas ni previse pokusavao to izbjeci...
Sa jedne strane Renault pobjedi a sa druge cijela plejada odustajanja. Sto na to reci... samo me strah da iduce godine nebude za Mclaren kao zadnji put kad su se udruzili sa Francuzima (1994.god.)
U Red Bullu izgleda samo jedan motor moze izdrzat utrku.
|
samo neka ostane ovakav omjer snaga za sljedecu sezonu, te da im se priljuci Mclaren barem u rangu redbulla. bit ce odlicno.
Cini mi se da je Renault odlucio testirati komponente vec sada za sljedecu sezonu, nemaju sto izgubiti. Samo ono sa Hulkenbergom je ozbiljno izgledalo. Kao da su mu se baterije pregrijale, ili je bio rizik strujnog udara.
hebale ih baterije i elektromotori u formulama.

A Alonso je opet pokazao koliko je borben i sposoban vozac. Jedva cekam da dobije jaci motor, morat ce se svi uznojiti da ga dobiju na stazi. I hamilton se scimao kad je vidio da ne moze turisticki oko alonsa kroz zavoje.
samo cim je ravnica.... pa - pa.
sve u svemu, cestitke Hamiltonu, osrednjom sezonom 3 trke prije kraja osigurano prvenstvo, prvenstveno zahvaljujuci slampavosti ferarija.