View Single Post
Staro 30.10.2017., 10:11   #6954
DOHC
Registered User

Datum registracije: Nov 2009
Posto vidim da je jos uvjek nejasno tj nedoreceno od strane bnet-a, a vezano uz 50% popusta za pakete turbo usluga, evo da vam probam pomoci posto sam ja to sve prosao unazad par mjeseci i nedavno ostvario tih 50% tj 134kn za 3D paket.

Generalno su oni svi muljatori i prave se da neznaju, tj nitko nista nezna i ne moze, tako da budite spremni na "laktarenje" i nevjerujte nikome, znaci borba do kraja.

Prica ide ovako, negdje u 3 mjesecu su nam uveli bnet u zgradu preko koaksijalca, optika do zgrade.
Doso njihov neki predstavnik i naravno na moj upit o ovoj ponudi, on nezna, kad sam mu malo detaljnije objasnio nema toga vise... Nakon toga dolazi neka mladjarija, studosi i oni nude, ali sve sto ima na netu, kao i svi ostali bnetovi agenti koji su bili, dosadjuju, nude, ali nista konkretno, sve sto mozete i sami na netu sklopiti ili preko SZK.

I tako je to trajalo do pred neki dan, kad nas je i opet posjetila bnet agentica, naravno nista ne moze, za ovo nije cula(50%), pa sam joj ja poslao link na tu ponudu(pdf) koja se uredno mjenja i produzuje svaki mjesec, pa je onda ona (kao) zvala svog menadzera nekog sefa i on je naravno rekao da to nema vise i da to ne smije nitko nuditi nikad vise(naravno imam te poruke njene na mobitelu).

Tad sam odlucio da cu ih javno prozvati na fejsbuku, pa sam srocio ovaj text dole:
Citiraj:
Postovanje,

Kako sam vec u par navrata zatrazio ovu "misterioznu" posebnu promociju/ponudu od 50% popusta na 2D i 3D pakete za nove korisnike tjekom 24 mjeseca, a putem SZK, par vasih prodajnih agenata(telefonom ali i osobno), te prepiskom maila sa bnet i vip djelatnicima, svi su "vjesto" izbjegli dati konkretan odgovor, neki od tih odgovora su bili: "to vise nije dostupno, promocija je prosla, to ne postoji gospodine", pa preko ignoriranja, itd...

Prepiskom mailova s vasim djelatnicima, sam dobio odgovor da se promocija ostvaruje samo putem prodajnih predstavnika, ali kad sam vam odgovorio da su bili kod mene vise puta i da su rekli da ne moze na toj adresi, nisam dobio nikakv odgovor dalje. Cak sam isao tako daleko da sam skinuo pdf uvjeta koristenja te promocije, te pokazao to prodajnim predstavnicima kad su bili kod nas, na sta su oni sljegali ramenima i rekli da moraju nazvati svoga sefa, on je vrlo kratko odgovorio da ne moze ta promocija na toj adresi!

Naime ja sam putem nesluzbenih izvora "cuo" o takvoj politici dodjele posebnih promocija, te da se iste nude samo na adresama di je HT uveo optiku, pa vam je izravna konurencija, te je njihova "bolja/brza" usluga dostupna korisnicma, a onda vi nudite 50% na tim adresama kako bi kompenzirali nedostatak brzine.

Sto me dovodi do zakljucka(naravno ako je to istina) da radite diskriminciju, jer niste explicitno naveli u uvjetima koristenja te ponude zasto neki imaju pravo na nju te pod kojim uvjetima, a neki ne.

Dajte nam sad vi molim vas, ovako javno objasnite, zasto su neki korisnici jednakiji od drugih, pa je njima dostupna ta promocija koja je ocito aktivna jos uvjek sudeci po uvjetima koristenja iste(donji link, kao i u cjeniku svih vasih usluga)?

http://www.bnet.hr/.../UK%20Posebna%20promocija%20za...

Unaprijed zahvaljujem

Nakon cega me odmah (preko fejsa) traze da im posaljem svoje podatke. Posaljem podatke... I drugi dan ujutro mob zvoni... Dobar dan, dobar dan, vi ste, ja sam... I vidi cuda, mladic iz SZK kaze moze 134kn 3D paket nema nikakvih problema, ja ga 101 puta pitam da ustvrdimo koji je to paket i da li je to stvarno to. Kad smo ustvrdili da je to to, moze i dodatnih 120 megabita za 10 kuna i moze i prosireni paket TVa za 24 kune, sve ukupno oko 170kn. Plus za 9 kn uzeo pojacivac wifi signala(a mozete uzet i televizor ili tablet ili nesto drugo za xx kuna).

U medjuvremenu ona "gospodja" agentica, mi nudi od vipa "super" ponudu za 220kn, na sto joj ja odgovaram da sam upravio sklopio ugovor sa bnetom za 170kn za ovo sve gore sto sam nabrojao, na sto ona odgovara cestitikom u poruci.

I eto, da zakljucimo, kako sam i non stop tvrdio agentima, SZK-u itd., da ne bi bnet mjenjao rok trajanja ponude u tom pdf-u bez veze svaki mjesec, nakon x mjeseci se i to ispostavilo da je tako.

I da je tocno da ne daju svakome na svakoj adresi(dok ih ovako javno ne stisnete).
Ja nagadjam sad, ali vrlo vjerojatno daju tu ponudu samo di imaju direktnu konkurenciju u vidu optike na tim adresama, pa onda oni kompenziraju niskom cjenom svoje usluge.

Tako da, vecinom nista od agenata, najbolje ih negdje, direktno i javno morate stisnuti, da vas ne bi obmanjivali neznanjem, tj pravili se ludi kako oni nista neznaju...

Sretno !!
DOHC je offline   Reply With Quote