Pa vidi , moracete malo da se poigrate sa postavkama jer nije isto kad gasis klimu preko noci sad na ovim temp ili kad je napolje 0c , a pogotovo kad je ispod toga . Ti verovatno mislis da je klimi najteze da greje kad je -10c , pa nije , klime se najvise muce negde izmedju 2 i -2c , kad je dovoljno hladno za defrost a ima mnogo vlage , to je momenat kad klime uglavnom najvise idu u defroste , na -10c je mnogo manje vlage i klime tad cak i bolje greju . Jeste da klima gubi na kapacitetu kako ide u jaci minus ali su zato deforsti mnogo redji i nema stajanja u grejanju . Znaci sve u svemu trebace vam jedna sezona da vidite sta je najbolje za vas . Sto se tice Wifi , mislim da za to nemaju potrebe jer LU model ima extra tajmere i moze ih preko njih sasvim lepo podesiti pa da klima sve sama radi tj onako kako zelite . E da , u rezimu grejanja najniza zadata temp mislim da je 16c , tako da ako zelite da bude 10c moracete da tu opciju ukljucite preko daljinca , no koliko ja vidim u njegovom operation manualu ne mozes kombinovati tajmer sa 10c , pa ako bas zelite da imate bolju kotrolu i da pokrecete sve bas kako vi zelite , onda jedino da kupite neki od Wifi koje je kolega spomenuo . Najjeftinije sto imate od Wifi a da vam moze raditi posao je mislim oko 20e , preko Ali Expressa ..
Znaci operacija za odrzavanje 10c samo rucno tj kad izlaze iz radnje no klime se ne moze nastelovati tako da se sama prebaci sa 10c na rezim grejanja tj 19c ..
Ako mi bacis mail mogu ti poslati manuale za LU model pa da malo prostudiras ..
Stan 48m2 , PVC stolarija , jedan spoljni zid - cigla - 45cm , izolovan stiroporom s unutrasnje strane : decija soba 3cm , kuhinja 2cm , terasa spolja 5cm i iznad stana je tavan izolovan mineralnom vunom 10cm