Tema
:
Playerunknown's Battlegrounds
View Single Post
28.10.2017., 03:05
#
273
newyxX
Mlatimudan
Moj komp
Datum registracije: Jun 2011
ts.pubg.com.hr
Steam: Prinz_Von_Agram ili butters+
P.S. Nadam se da će barem netko od Vas sa foruma doći na Pubg forum i Ts da se zabavimo.
Lijepi pozdrav
Koliko ti mislis da ljudi na ovom forumu imaju godina da ides prodavat ovakve price? Price o inkluzivnosti svih i svakvih..
Samo daj info i to je to, ljudi ce sami doci ako im se igra.-->
Citiraj:
Autor
Prinz_Von_Agram
Pozdrav ekipo, nastavno na post člana DonBon htio bih Vas obavijestiti da smo napravili
PUBG-CROATIA forum
na kojemu možete saznati sve nove informacije o PUBG-u. Forum je napravljen sa ciljem da se na jednom mjestu prikupi
PUBG zajednica
gdje se možete predstaviti, pisati svoje impresije o samoj igri, tražiti partnera za
DUO
ili
SQUAD
te sve što niste znali,a htjeli bi pitati. Nismo profesionalci, ali je zato uvijek sa nama zabavno. Ima nas svakakvih, početnika/rasturača, zaposlenih/nezaposlenih, srednjoškolaca/studenata... i uvijek gledamo da se svi zajedno zabavimo. Pošto nas je dosta oldschool napravili smo i Teamspeak server pa eto pozivam sve koji su zainteresirani i koji nas žele upoznati da nam se pridruže.
Za sva pitanja uvijek mi se možete obratiti na steamu ili na Ts-u (nick
Prinz_Von_Agram
) pa me slobodno bez straha kontaktirajte.
Ne grizem iako volim papati.
Forum:
https://pubg.com.hr/
Teamspeak: server address---> ts.pubg.com.hr
Steam: Prinz_Von_Agram ili butters+
P.S. Nadam se da će barem netko od Vas sa foruma doći na Pubg forum i Ts da se zabavimo.
Lijepi pozdrav
Koliko ti mislis da ljudi na ovom forumu imaju godina da ides prodavat ovakve price? Price o inkluzivnosti svih i svakvih..
Samo daj info i to je to, ljudi ce sami doci ako im se igra.
newyxX
Vidi profil
Pronađi još poruka od newyxX
Moj komp
CPU:
Intel i5 6600K x Arctic Freezer i32 CO
MBO:
Asus Z170-A
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x8GB 2400Mhz
HDD:
MX Technology MX-DS Fusion Series 120GB + WD Caviar Green 1.5 TB
VGA:
Asus GTX 1060 Dual 6GB
Napajanje:
Scythe Stronger SPSN-050P 500W
Monitor:
Dell U2715H
Windows 7 Ultimate 64bit
Ostalo:
Zalman Z11Plus --- Logitech G933 Artemis Spectrum, Steelseries Apex M500, Logitech G600