Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.10.2017., 22:45   #32439
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor thuNdeR Pregled postova
Ja sam mrzio promet u zagrebu dok se nisam preselio u sao paulo. Ceste su groblje i rush hour je haos.

https://www.youtube.com/watch?v=iSsDPVRAzjg

enjoy

za bozic i novu godinu da odes u santos (grad 1 hr od sao paula) treba ti cca 12 sati voznje
Znam, radim s par brazilaca i to kaj pričaju nije normalno. Što o prometu što o životu tamo općenito (korupcija i sl)
Time da je to redovito ekipa iz bogatijih obitelji koja tu dolazi studirat. Mogu mislit što onda siromašniji ljudi tamo imaju za reći.

Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Mislim da je Indija najgora koliko sam skužio.
Sad zabrij kad ti se doseli par stotina tisuća takvih u grad s tim mentalitetom vožnje

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Kao da si opisao svaki radni dan u Zagrebu... Ne treba ti čak ni kiša
Skoro 8 sati sam u autu, ovo sve vidim unutar 2 sata vožnje...čini mi se da se ljudi ni ne prebacuju u full retard mod, već su 0-24 u njemu.
Ma ZG je mala beba za ovo. Ovo je smijurija samo takva. Bio u ZG par mjeseci prošle godine i to mi je bio odmor za vrijeme vožnje. Tu sam isto oko 6-8 sati dnevno u autu i vozim se kroz grad kroz najveću gužvu. Akniš drugo bar istreniraš živce, anger management na najjače

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
How yes no....jos bi 10 generacija plaćalo taj metro i klošarove rođake koliko bi se oni nakrali na tome. Pogledaj si samo cijene fontana, zlatnih wca i slično.
Ne bi o politici ali vjeruj mi svaka zemlja, više ili manje uređena ima svoje lopove. Pitanje je samo koliko se to razvlači po medijima. Recimo ''gradonačelnik'' Vancouvera je isti ko Bandić. Bandić ima fetiš na fontane ovaj na biciklističke staze. Cijeli jebeni grad je sad prekriven stazama za bicikliste nauštrb cirkulacije prometa a o ciframa da ne počinjem.

Jedan od najprometnijih mostova je bio djelomično zatvoren preko godine dana jer je bio u adaptaciji. Mogli su ga novog izgradit u to vrijeme. I što su napravili? Od mosta sa 6 kolničkih traka sad imamo most s 4 trake + 2 biciklističke. Postavili novu ogradu i ofarbali čeličnu konstrukciju.

Cijena? Prava sitnica, 35 milijuna dolara.

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Meni su top 3 problematicnih rega: KR, SK, PU.....dreamteam
Potpis, to kaj SK radi po gradu nije za povjerovat.

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
https://www.whatcar.com/news/reliability-survey/

Naletio na internetu. Par zanimljivosti koje sam primjetio , Alfa Romeo pri vrhu Tesla na dnu.

Šta nije jedna od prednosti električnih auta manje pokretnih dijelova pa tako i manja kvarljivost?
Pa Model S je poznat po tome da nije baš kvalitetno složen zbog rokova isporuke. X isto tako.

Meni je veća fora vidit već par godina za redom kako se Hyundai/Kia koncern penje i raste. Na JD power ljestvicama isto tako dobro kotiraju. Jedino kaj im fali je image.

http://www.jdpower.com/press-release...dability-study
http://www.jdpower.com/press-release...dability-study

Nije loše za auto s 200k milja

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK