Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 27.10.2017., 20:30   #2127
nexteen
Registered User
Moj komp

nexteen's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Potrosnju ne diktira sama klima vec tvoji gubici , mozes uzeti i Daikina ne bitrebalo da pogresis ali bih ja svakako pre uzeo Fujitsu , em je lepsi , em bi trebao da je i kvalitetniji , a potrosnju oni odredjuju po Pdesignh pa to nemoj uzimati zdravo za gotovo , po Pdesignh Fujitsu je jaca klima zato je i potrosnja veca .. Zavisi za sta ti tacno treba klima , ako nisu jake zime kod vas , ako je izolacija dooobra , onda je i Daikin dobra kupovina , ako imate dosta m2 , ne bas sjajnu izolaciju i ume da udari i jaca zima , onda je po meni Fujitsu bolja klima . Sto bi jedan kolega sa drugog foruma rekao a ima FTXB35C i Fujitsu Nocria , on kaze da mu taj Daikin jako lepo i necujno radi ali greje jako malu m2 , ne znam jel ima i 15m2 i solidnu izolaciju , on kaze da ako neko ima male potrebe za toplotom po njemu je ovaj Daikin super opcija a ako vam treba snaga tu Fujitsu pobedjuje , prosto su tako podesene klime .
Stan 48m2 , PVC stolarija , jedan spoljni zid - cigla - 45cm , izolovan stiroporom s unutrasnje strane : decija soba 3cm , kuhinja 2cm , terasa spolja 5cm i iznad stana je tavan izolovan mineralnom vunom 10cm
nexteen je offline   Reply With Quote