ts.pubg.com.hr
Steam: Prinz_Von_Agram ili butters+
P.S. Nadam se da će barem netko od Vas sa foruma doći na Pubg forum i Ts da se zabavimo.
Lijepi pozdrav
 -->
Citiraj:
Autor donbon
Kada sam kupio igru pozvan sam na jedan PUBG hrvatski discord.
Nekoliko tjedana je sve izgledalo u redu, dok nisam primjetio da se starija grupa odvaja od novo pridošle grupe jer novi nisu bili dovoljno ¨statistički PRO¨ igrači.
Sjećam se jednog bosanca za kojeg je PUBG bio barem kada ga je on igrao pitanje života ili smrti.Taj se neprestano derao na ostatak grupe gdje se on nametao kao vođa.Igrajući preagresivno mješavinom tipa ¨bata-rambo¨sam protiv svih.Kada bi poginuo on nikada nije bio kriv, nego mi jer smo mi uvjek na krivom mjestu.Kada bi se svaki put odvojio o nas.
Bio je tu još jedan dječačić sa posebnim potrebama s histrioničnim poremećajem ličnosti.Samoprozvani pro igrač tada sa 70tak sati igre i kao oficir u na tom discordu imao je svoju grupu obožavatelja koji su ga glorificirali.Mi koji nismo trpili njegove histrionične ispade smo na kraju izbačeni sa discorda.
PUBG je samo nastavak CSGO balkanskog kurčenja statistikom i wanabe pro igračima koji noćnom predpubertetskom polucijom i kada (ne)odrastu sanjaju da će jednog dana obući onu majicu na kojoj je hrpa sponozora i da će sjediti na nekom svijetskom gamerskom eventu gdje će baš njih plaćati milijun dolara jer su PRO.PRO u čemu?
Ali to se neće dogoditi nikada.i tu nastaje frustracija.
|
Pozdrav ekipo, nastavno na post člana DonBon htio bih Vas obavijestiti da smo napravili PUBG-CROATIA forum na kojemu možete saznati sve nove informacije o PUBG-u. Forum je napravljen sa ciljem da se na jednom mjestu prikupi PUBG zajednica gdje se možete predstaviti, pisati svoje impresije o samoj igri, tražiti partnera za DUO ili SQUAD te sve što niste znali,a htjeli bi pitati. Nismo profesionalci, ali je zato uvijek sa nama zabavno. Ima nas svakakvih, početnika/rasturača, zaposlenih/nezaposlenih, srednjoškolaca/studenata... i uvijek gledamo da se svi zajedno zabavimo. Pošto nas je dosta oldschool napravili smo i Teamspeak server pa eto pozivam sve koji su zainteresirani i koji nas žele upoznati da nam se pridruže.
Za sva pitanja uvijek mi se možete obratiti na steamu ili na Ts-u (nick Prinz_Von_Agram) pa me slobodno bez straha kontaktirajte. Ne grizem iako volim papati.
Forum: https://pubg.com.hr/
Teamspeak: server address---> ts.pubg.com.hr
Steam: Prinz_Von_Agram ili butters+
P.S. Nadam se da će barem netko od Vas sa foruma doći na Pubg forum i Ts da se zabavimo.
Lijepi pozdrav

Zadnje izmijenjeno od: Prinz_Von_Agram. 27.10.2017. u 18:58.
|