Citiraj:
Autor Old Iggy
Prvo, zakonski jamstvo daje trgovac, što u startu nema smisla jer je nosilac jamstva proizvođač (ako je pravna osoba u RH, što je u IT-u rijetko), uvoznik ili distributer (što su različiti operativni termini).
/CUT/
Stoga reći kako je sve to jedan isti niz i da nije nikakav problem to ispuniti, baš i nije točno.
|
Kao što rekoh, napisao sam srž jamstva, nisam išao u pojedinačne slučajeve, ovdje se konkretno govori o robi za koju postoji ovlašteni distributer (ne uvoznik!!!). Za sve možemo ići sada u detalje, da li proizvođač prihvaća jamstvo samo u roku od dana pruzimanja robe od strane distributera, da li ima pomak jamstva od 3 ili 6 mjeseci od dana preuzimanja robe itd. jer sve ovisi i o vrsti robe i o samom proizvođaču. Svi su svjesni da roba ne otiđe krajnjem kupcu isti tren kada napusti skladište proizvođača.
Citiraj:
Autor natal
Kolega puno toga je ovdje krivo objašnjeno. Ja isto radim u trgovni i sa ljudima koji te prijavljuju inspekciji, traže pravdu neku svoju po svojim standardima se ne izlazi u susret. Sa njima se radi /CUT/
Isto se dešava tu, Adm je odradio po pravilima i sad ih blatite bez razloga.
|
Ne znam zašto mene citiraš, ja sam napisao koje su mogućnosti i napisao sam što je srž jamstva, ne optužujem ni ADM niti branim kupca, jedino imam stav da se sve to moglo riješiti bez tolikog natezanja s obje strane.