Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.10.2017., 16:15   #32424
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
SK - opasni u svakom autu u svom i u svakom drugom gradu gdje sam naletio na njih - voziti se minimalno 5 metara iza njih
Kao dotepenec u Zagreb upravo iz Siska, mogu dati samo jedan brutalno boldani potpis na sve napisano iznad. Dapače, sada su dvije godine kako sam u ZG-u i (kuc-kuc) nisam imao doslovce još nikakvo i najmanje sranje na cesti da sam ja kriv ili netko drugi, a doslovce se krećem paralelno sa mnogo življim i novijim autima (moja drlja siva akcent uskoro na 250k km....). Dakle, ne gnjavim nego dapače, kako svi - tako i ja.

No, KR i PU su extra uz SK. Imao sam ove godine priliku do Rovinja na tri tjedna, do Umaga na par dana, Istra kao takva. Ne znam što reći nego točno vidiš PU tablicu koja ZNA voziti . Ostalo je wtf, kao muhe bez glave se gibaju po cesti svi, zbunjeni, usporeni, zvjerinjaju kao da su prvi put na asvaltu.

KR je specijalno na svoju stranu jer ne znam, ali valjda od 100% registracija je 90% nešto tipa a-la Fiat Brava spuštena sa već pomalo hrđe, vidljivo već po kojeg vlasnika jadan auto ima. Stvarno nema srednje-više klase automobila sa KR tablicama, ili ih ne primjećujem, ne znam.

Dok SK.... eh ljudi. Ako želite potpuni doživljaj - na cca 45-60 min od Zagreba se nalazi izvorište svih tih tablica, smješten na tri rijeke, prekrasni grad Sisak. U svakom slučaju, doslovce svaki odlazak do staraca doživim barem par malih moždanih udara na putu za i na putu iz Siska.

Još kad se sve začini sa beskonačnim radovima na cestama, nenormalnoj količini policije na svim lokacijama, blizina Kutine i samim time KT tablica, nemogućnost izbjegavanja sveg sranja jer doslovce jedna cesta povezuje dvije strane Siska...... užitak (sado-mazo užitak) je neizostavan.

Jedino što sam zaključio da mi takav tempo vožnje i svega popratnog uz cestu baš odgovara kada sam napušen. Jer se usporim na 11% valjda i jedna vožnja od 5 minuta mi traje i traje, sve je vau i sve je uuuuu.......

Burko je offline   Reply With Quote