Citiraj:
Autor Sinac
OK kolega, molim te objasni kako to onda funkcionira. Ukratko sam objasnio srž jamstva, nisam naveo sve moguće pojedine iznimke, ispravi me ako sam nešto krivo naveo.
|
Prvo, zakonski jamstvo daje trgovac, što u startu nema smisla jer je nosilac jamstva proizvođač (ako je pravna osoba u RH, što je u IT-u rijetko), uvoznik ili distributer (što su različiti operativni termini).
To stvara probleme u obliku dodatnog vremena potrebnog za bilo kakvu intervenciju (jer trgovina praktički ne može ništa ni napraviti i odlučiti) i manipulaciju (ono što trgovac odobri, ako ne potvrdi uvoznik / distributer / proizvođač ide na štetu trgovca).
Jamstvo proizvođača je realno samo dijelom spojivo s jamstvom koje se daje kupcu iz niza razloga: prvo, jamstva proizvođača uopće ne mora biti (dosta čest slučaj, tj. roba se nabavlja bez jamstva samog proizvođača), jamstvo proizvođača nije sukladno samom jamstvu koje se daje kupcu (npr. proizvođač daje samo godinu dana, trgovac mora dati dvije; nema produženja jamstva kod zamjene dijela, različiti jamstveni uvjeti na različitim tržištima), proizvođač ne snosi sve troškove logistike (transport, uvoz, povrat neispravnih dijelova), proizvođač često traži i dodatne uvjete za servise i niz drugih stvari (npr. jamstveni rok može početi i prije nego se oprema isporuči krajnjem korisniku, trošak rada najčešće nije pokriven itd.).
Stoga reći kako je sve to jedan isti niz i da nije nikakav problem to ispuniti, baš i nije točno.