Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.10.2017., 14:53   #32418
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Ne zaboravi na Daruvarce
Šta te sad DA tablice muče?

Kompletni korporativni vozni parkovi su u najmu ili leasingu tih auta. Skoro svi vozači auta s DA tablica su lokalci. U Zagrebu prevedi DA tablice na ZG i copy paste na sve ostale gradove.

Imam i ja DA tablice, pa što? Sad bih ja mogao trubiti da vozači sa ZG tablicama rade sranja jer ih realno rade i više nego oni s DA.

Ima specijalaca, ali službeni auto neće dobiti baš svaka šuša bez iskustva...U prosjeku, ne vidim neko pravilo.

Iz iskustva:

Opasni:

vozači s kapama/šeširima/šiltericama/kožnim rukavicama
1990 - 2000 Fiat Bravo / Honda Civic / Opel Vectra vozači bez obzira na tablice (agresivno opasni)
Penzioneri u Opel Astri F i G i žene u Opel Corsi. Kombinacija penzionera žene u Opelu je izrazito opasna. Općenito držim veći razmak od bilo kakvog Opela koji nije Insignia.
SK - opasni u svakom autu u svom i u svakom drugom gradu gdje sam naletio na njih - voziti se minimalno 5 metara iza njih

Ostalo:

KR/ČK/VŽ - voze se po (ispod) ograničenju i doma i bilo gdje drugdje. Ako ti se žuri, zaobiđeš

Kao i svi ostali, u nepoznatom gradu voziš oprezno. Ne vidim problem.

U Rijeci, Osijeku i Varaždinu nikad nisam imao nikakvih situacija u prometu kakvih imam u Zagrebu, ako gledamo samo lokalne vozače.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 27.10.2017. u 15:06.
1v@n je offline   Reply With Quote