View Single Post
Staro 27.10.2017., 12:49   #7196
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Znam da se ovo odnosi na informaticku robu,nadam se da ne smeta adminima offtopic omanji.

Narucio sam u silux.hr lezaj sa glavcinom za automobil i dao sve podatke koje je trazio da ne bi bilo zabune i kaze cijena oko 280-tak kuna + dostava cca 30-40 kn,kazem u redu posaljite.
Tri dana kasnije stize paket,treba platiti 420 kn,progutam i preuzmem paket.

Ni na kraj pameti mi da ne odgovara za auto posto sam dao sve podatke koje je trazio i posto nije hitna zamjena bila ( lezaj sa glavcinom ),rekoh zamijeniti cu kad budem radio servis filtera i ulja za 4-5 mjeseci i tako bilo,odnesem covjeku pet mjeseci kasnije i javlja mi da lezaj ne odgovara,valjda krivi promjer itd.

Kontaktiram ih emailom ( da napomenem,ambalaza je bila kartonska kutija koja se raspala prilikom otpakiranja jer je lezaj tezak oko 5-6 kg i naravno da se raspala ) i kazu oni ispunite obrazac i posaljite.
Napravim tako,spakiram i platim postarinu 40-tak kn i cekam tjedan i pol dana kad eto dostave i vracaju sve kako spakirano bilo,odbijena reklamacija jer je proslo 14 dana i kao ostecena ambalaza ( WTF,kartonska kutijca u kojoj stoji predmet tezak skoro 6 kg,naravno da se raspala ).

Jel se vrijedi ganjati ili pisi propalo ?
blava je offline   Reply With Quote