View Single Post
Staro 01.02.2003., 19:32   #48
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Nisam uvjek bahat

Citiraj:
Originally posted by Beren
Ma lijep ti je graf, ali u cemu si ga radio??
U istom onom u čemu i autor onih švrljotina u najobičnijem vulgaris Excelu. Nisam pokretao nikakav program za izradu prezentacija, baš isključivo tablica i grafova, ... Ne bahatim se ja baš uvjek ali kada me ljudi povuku za jezik to samo tako ispadne. Misli ja ljude dijelim u dvije skupine one koji su glupi i to će ostati do smrti i nema im pomoći i one koji nešto trenutno ne znaju ali ih se da naučiti. Volim kada pitaju, interesiraju se i žele naučiti i voljni su ali kada se brane i odbijaju bilo kakve vidove suradnje i ostaju u neznanju to je još gore nego da si rođen glup.

Da se razumijem ja ovdje (na Forumu) nikog ne smatram glupim (dobro pojavi se tu i tamo koji izuzetak), samo držim da ima ljudi koji znaju i ne znaju, pa Bože moj nitko se nije naučen rodio. Bahatim se onima koji misle da sve znaju, a dosta šepaju i normalno razgovaram (tipkam) s onima koji znaju hodaju, a ponizan sam pred onima koji trće.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote