Citiraj:
Autor Hrconja
Ja placam to sta ti kazes 86kn. Tako da za te pare odem popijem kavu i imam izmjenjeno i ponovo balansirano sve ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
|
dobro, i? To je iznimka a ne pravilo.
Ja nigdje nisam nasao da ce mi netko skinuti gume s auta, demontirati ljetne, montirati zimske, balansirati, zasarafiti na auto, za manje od 100kn i to na crnjaka preko nekoga.
Uredno se cuje da ljudi placaju pod normalno 200kn za taj posao, a nije strano dati ni 300.
Citiraj:
Autor windfucker
Drito to.
Nema boga da bi meni nebalansirana guma više na auto išla.
Osobno sam se uvjerio u razliku vozeći po autoputu prije i neposredno nakon balansiranja. Naime, toliko se tresao upravljač da sam u strahu da je vijak popustio sišao sa autoputa i nakon što sam nisam mogao skužiti koji je qrac (kotač mi se doimao normalno pričvršćen), otišao sam kod vulkanizera. Dvadesetak minuta posla i ni traga trešnji
Iskreno, ni sam ne bih vjerovao da to može tako izgledati pri većim brzinama, dao bih ruku u vatru da je neko žešće sranje, a ne nebalansirana guma.
Od tada, balansiranje je must have za mene.
A i nemaju svi dvorište,btw.
|
kad vidim da netko za volan napise upravljac, jasno mi je o kakvom se vozacu radi.
Tko je pisao o nebalansiranim gumama? naravno da se gume balansiraju, ali da ih treba balansirati 2 puta godisnje - nije. Istovremeno riskiras ostecenje felge, a i gume (ovisno o vulkanizeru, nagledao sam se svacega kako se montiraju gume)