View Single Post
Staro 26.10.2017., 13:06   #42
Alister
Premium
Moj komp

Alister's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor votkavisnja Pregled postova
Pozdrav,
kupio sam navedeni Asus router, te ga spojio kao AP na BNETov. Nakon ažuriranja firmwarea i podešavanja i malo gnjavaže (nakon jednog dodatnog reseta Asus routera i ištekavanja kabela iz WAN porta) je brzina kako spada preko WIFI-ja:

Primjetio sam doduše da uz uključen tj prikopčan Asus router na LAN port BNET routera ukoliko se ovaj donji (BNET) resetira, ostane nakon reboot-a u nekom čudnom stanju gdje mu se ne popale sve LEDicei nema konekcije prema internetu? Čudno... Rješenje je bilo iskopčati Asusa, ponovno ugasiti/upaliti BNET router i na kraju kad završi proces podizanja svega priključiti ASUSa...
Možebitni problem bi mogao nastati ukoliko BNET resetira router i onda on ponovno zaglavi u ovom stanju. Ima li još netko ovakvih iskustava s ovom kombinacijom.

P.S. Ovim putem se zahvaljujem Nikky-u koji mi je pomogao u nekim smjernicama oko konfiguriranja.
Ako ti služi samo kao AP, zašto ti je u WAN port uštekan? želiš odvojiti cijelu mrežu od Bnet routera ili ?
Imam takvu kombinaciju složenu, doduše s RTn66u modelom i radi uredno, da li ti je na Asusu fiksna ili dinamička adresa pod WAN postavkama?
Alister je online   Reply With Quote