Citiraj:
Autor dakky
Ponoviti cu, PUBG igra ekipa koja trazi zabavu. Znaci ako ne umires od smijeha sa teamom na teamspeaku jer se auto (Dacia haha) zabila u nepostojecu prepreku i pritom napravila salto, igra nije za tebe. Ako umres od smjeha kao i cijela ekipa bez obzira sto ste sletili u more nakon salta i poginuli, onda je igra za tebe. Nema bas izmedju, PUBG je takav, a i ne znam sta se zalite, pa early access je jos uvijek. Meni se bas svidjaju ovi bugovi, umiremo od smijeha 
|
Kada sam kupio igru pozvan sam na jedan PUBG hrvatski discord.
Nekoliko tjedana je sve izgledalo u redu, dok nisam primjetio da se starija grupa odvaja od novo pridošle grupe jer novi nisu bili dovoljno ¨statistički PRO¨ igrači.
Sjećam se jednog bosanca za kojeg je PUBG bio barem kada ga je on igrao pitanje života ili smrti.Taj se neprestano derao na ostatak grupe gdje se on nametao kao vođa.Igrajući preagresivno mješavinom tipa ¨bata-rambo¨sam protiv svih.Kada bi poginuo on nikada nije bio kriv, nego mi jer smo mi uvjek na krivom mjestu.Kada bi se svaki put odvojio o nas.
Bio je tu još jedan dječačić sa posebnim potrebama s histrioničnim poremećajem ličnosti.Samoprozvani pro igrač tada sa 70tak sati igre i kao oficir u na tom discordu imao je svoju grupu obožavatelja koji su ga glorificirali.Mi koji nismo trpili njegove histrionične ispade smo na kraju izbačeni sa discorda.
PUBG je samo nastavak CSGO balkanskog kurčenja statistikom i wanabe pro igračima koji noćnom predpubertetskom polucijom i kada (ne)odrastu sanjaju da će jednog dana obući onu majicu na kojoj je hrpa sponozora i da će sjediti na nekom svijetskom gamerskom eventu gdje će baš njih plaćati milijun dolara jer su PRO.
PRO u čemu?
Ali to se neće dogoditi nikada.i tu nastaje frustracija.