Citiraj:
Autor SaleFFS
Samo bih se nadovezao na ovu reklamaciju preko R1 računa i po riječima moje knjigovođe koja sjedi preko puta mene (a ima 40 godina staža i zna stvarno sve) kaže da ako bi bilo sve zakonski novci moraju ići na firmu jer je roba kupljena i zadužena u toj firmi kao osnovno sredstvo i oni moraju imati dokaz da su dobili nazad novce kako bi opravdali razduženje robe. Kada bi recimo išao na varijantu da mu daju drugi proizvod također papirologija mora ići na firmu jer opet ta ista firma mora uvesti tu reklamaciju u svoje dokumente jer u slučaju bilo kakve inspekcije oni moraju njima pokazati taj dio i papirologiju da su uredno izvršili reklamaciju. Naravno ovo je sve po ps-u. Sve ostalo izlazi van zakonskih okvira i u to ne ulazim. Na kraju je najsigurnije ne kupovati takvu robu već od fizičke osobe pa si na miru jer onda novac ide direktno tebi na ruke ili zamjena ili nadoplata za nešto skuplje itd....
|
Pa to je isto u pravu ako je ta grafička bila osnovno sredstvo (dakle, ako je nabavna cijena preko 3.500,00kn (+pdv ako je firma u sustavu pdv-a). Ako nije bila onda spada u kategoriju s toalet papirom i ne prikazuje se nigdje.
Ja sam tako reklamirao firmino napajanje, seasonic od 420w i dobio novo od 500w, dakle drugi artikl, nemam nikakve posebne papire od toga.
Čak i da je ta kartica bila u osnovnom sredstvu, sve vezano za provođenje te reklamacije/zamjene u papirologiji firme je isključivi problem te firme, a ne trgovine. Trgovina sasvim sigurno može zamijeniti karticu za neku za koju se treba doplatiti i o tome će uredno izdati novi R1, platiti PDV i porez, a što će dalje netko s tim računom nije briga trgovinu.
Tu je najsvjetliji primjer METRO, tamo je svaki račun R1 jer je to neka njihova uvrnuta filozofija (koja bi držala vodu da su najjeftiniji, ali su daleko od toga), a vjerojatno >90% računa nikad ne bude proknjiženo u URAma klijenata jer su ljudi kupili nešto za osobnu potrošnju.