Daleko od toga da se ja bog zna sta razumem , samo sam po ovim temama nekih 4-5g i svasta nesto procitas , cujes , pa i kao naucis hteo ne hteo .. Evo ti komentar lika koji je poseduje :
Citiraj:
Nemam Gree Lomo, Imam Viola profi 12000. Za sada je tiha i greje perfektno! Na +3 mi greje 36m2 sa potrosnjom od 400w. Mislim da je to ok...
Sto se tice rupamoze naravno pedantno a posle neka onom zelenom pur penom popune rupu i to je super varijanta.
|
Citiraj:
Ovako: Gree Viola Profi 12 bi trebalo da greje dnevnu sobu i u pravcu duva gde su spavaca i dnevna soba, sve ukupno 36m2. U trpezariji je Daikin FTXS25 koji duva u pravcu hodnika i dnevne sobe ukupne kvadrature 20m2. Kuca nema izolaciju ali je odlicna gradnja 50cm pune cigle. Plafoni su spusteni knaufom na 2,4m gde ima 10cm stiropora, nov PVC. Videcemo kako ce sve to da bude kada udari dobra zima. Na prvu sve deluje OK...
|
Citiraj:
Uzeo GREE Viola12, letos mi je odrzavala mesec dana temperaturu na hladjenju non stop za toliko smesne pare da me je sramota da kazem. Sto se grejanja tice, ovo probno sam krenuo sa meracem potrosnje i kaze ovako: krene sa 1300w, polako pada i za 15 min dodje na 320-340 i tako odrzava. U pocetku greje vruce u odrzavanju toplo ali radi fenomenalo. Kvadratura za nju je nekih 36m2... Videcemo dalje ali za sada sam zadovoljan ovim kinezom.
|
Mogu ti dati link foruma i nick gde ga mozes naci pa ako te bas nesto interesuje oko te klime da ga ispitas
Doduse ovo sto je on dosad probao nije merilo jer jos nije ni zahlednelo ali eto mozes videti sa njim sve sto te interesuje ..
Sad vidim da lik pored te Gree Viola profi ima i ovo ..
Citiraj:
Ja sam povezao moj Daikin FTXS25 sa spoljnom RXS35 i to za sada radi savrseno. Znaci unutrasnja 9 spoljna 12. 1,5m instalacije...
|
.
Stan 48m2 , PVC stolarija , jedan spoljni zid - cigla - 45cm , izolovan stiroporom s unutrasnje strane : decija soba 3cm , kuhinja 2cm , terasa spolja 5cm i iznad stana je tavan izolovan mineralnom vunom 10cm