View Single Post
Staro 25.10.2017., 11:27   #4042
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Osta Pregled postova
Evo i mene na ovoj temi di sam mislio da nikada necu zavrsiti. Bio sam korisnik jabuke od 2008 i sada presa na samsung pa imam par pitanja za vas koji koji ste dugo na njemu:

Jel postoji night mode i da li ima negdje shorcut za to kao na jabucaru?

Da li netko ima neki prijedlog kako prebaciti sve chatove iz whatsapp-a na android? Preko clouda nece (icloud backup :/), email nije vise opcija, a s dr.fone ili necim sto napravi backup, backup bude napravljem, ali app hang outa na 99% kada se pokusava napraviti prijenos. ( ostalo sve je prebacila ona samsung aplikacija )

Jel treba rootat mob da se ociste one samsungove default aplikacije? ( znamd a prije bilo frke s bloatwerom )

Jel se moze nekako podesiti power menagment za svaku aplikaciju posebno? ( desi mi se onaj micro stutter na nekim igrama )

Jel treba biti neka posebna micro sd kartica ili najobicniju mogu staviti? ( nest ljudi spominjali classove ili sto vec )

Mob je note 8 i mogu rec da sam se preporodio.
1) vjerojatno misliš na night shift mode s ajfona....na Samsungu je to Blue light filter, imaš ga kao shortcut u proširenoj listi sa notification bara (spustiš bar dole za cijelu listu), samo ga dodaš gore u one koje često koristiš.
2) ovo za prebacivanje s watsappa sa OISa... nemam pojma
3) Može. AL mislim da je bolje ići na device maintenance- performance mode- game. A ima i onaj tool za optimizaciju igrica. Drugi će znati više. Kak ti trza to đubre u igrama nije mi jasno?
4) Microsd samo class 10 jel su te najbrže i dobre su za FHD i 4K video....Kingston, Sandisk, Samsung, Adata, PNY, Transcend. Bilo koja od ovih je dobra. Ja volim Kingston. Razlika u cijeni u odnosu na class 4 je mala pa ne vidim svrhu kupovanja sporije. Posebno ako se FHD i 4K vrti i snima na karticu direktno.
Tvrdi je offline   Reply With Quote