View Single Post
Staro 25.10.2017., 06:34   #2733
ezav
Premium
Moj komp

ezav's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Meni je cudno u ovoj prici to kaj ne zele zamjeniti proizvod za neki drugi uz doplatu, jer to smiju. Moj celi komp je kupljen u Asbisu preko frendove firme i kada mi je bila riknula orgigi grafa (560-Ti) da se islo na povrat love moralo bi ici na racun od firme od frenda, ali zamjena je napravljena unutar 12 sati bez problema (na 660-Ti). Tak da ga po meni ga u ADM kakju tesko (jer bi realno 970 trebali zamjeniti za 1070 koja sada kosta ko tri bubrega).

I da dodam svjeze iskustvo od prijatelja.

Frendu rikne komp koji ga sluzi od 2009 (x58, i7 920) i treba mu novi, i odluci se da ce u ADM uzeti novi jer je 2009 ovog zel tam i bil je jako zadovoljan, ja mu radi ucestalih zalbi na raznim forumima a i radi loseg iskustva s njima u zadnjih godinu dana preporucim drugi shop, on i dalje inzistira ADM, i eto sloze mu komp, dofura ga doma, kresne tipku na najpajanju i komp se sam upali bez power tipke i ode u loop palim se - gasim se, on odmah sledece jutro ode natrag u ADM, komp ostane na dijagnozi tjedan dana i vrate ga s dijagnozom da je komp uredu da je trabalo samo reset biosa napraviti (ono tjedan dana za to LoL ), ok opet ga spoji doma, ne pali se sam ali se upali tek iz 2 il 3, ali naravno ne radi opet kak treba jer se usred rada ili ugasi ili resetira, sledeci dan opet zavrsi u ADM i nakon 3 i pol tjedna ga vrate uz dijagnostiku da je sve ok i da su samo napravili update biosa, znaci 3 i pol tjedna za update biosa... Eto komp sada 2 dana radi ok ... Ali frend se kaje kaj je tam uzel komp i mislim da nebude vise A bome nije jedini .. Jer su smijurija ...