Citiraj:
Autor Snowrider
@Panasonic , opet nisi naveo zakon , članak nego citiraš moje postove u kojima sam pisao odgovore koje sam dobivao na sve strane ali nigdje nisam dobio odgovor s člankom.
Nema smisla vodit raspravu bez zakonskog okvira....
Kolega Eladio razumije situaciju i objasnjava kako bi to jednostavno islo da su iz adma normalnog razmisljanja, a oni se ponasaju kao da njima u dzep ili iz dzepa ide zamjena pokvarene grafe....
Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk
|
vjerujem da je donekle
krivac i forum gdje su se neki članovi hvalili kako su reklamirali XX stvar (bilo gdje) i na lijepe oči dobili drugu bez upita o jamstvu ili računu. pa se sad snježni klizač čudi kak to neće napravi i njemu.
ali opet razumijem i ADM - koliko oni imaju reklamacija i jasno je da su počeli cjepidlačit kako bi im poslovanje bilo pozitivno. kud bi oni stgli da svaku reklamaciju samo mijenjaju 1:1
@FR Ripper ček da sad opet vidim...sjećam se da je tip reko da račun nema jer je firma zatvorila i tako nešt....
aha, evo meni se čini da je ta
firma to kupila prek računa te jedino tako je povat moguć sa računa ADM na račun firme.
ali da, zašto ne pita snow udrugu za zaštitu potrošača šta u tom slučaju - dali je ADM u pravu da ne želi vratit KEŠ kad je
iznos uplaćen preko računa. slično pravilo imaju mnoge firme koji NE VRAČAJU KEŠ kupcu (ako ovaj plati karticom), a drugi dan donse robu "jer mu ne odgovara" (recimo uzo je na 24 rade pa sad oće dignut keš koji će plaćat na 24 mjeseca - ovo navodim kao primjer, nema nikakve dodrne točke sa Snow)