View Single Post
Staro 24.10.2017., 19:53   #2694
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Nastavak, javio se direktno microlinu...koji su se javili admu pa su se oni meni javili mailom sa sljedećim tekstom :

Poštovani,

zaprimili smo upit od microlinea gdje se navodite njima kao korisnik koji je nema račun a u ovom mailu ste ga nama naveli,
radite puno prekršaja pa ću vas uputiti na pravi put kako bi izbjegli razno razne nedoumice.
Tvrtka XY je to kupila od nas, te tražila R1 račun.
S obzirom da je isti izdan, mi smo tvrtci XY izdali pravovaljani račun i jamstveni list, koji glasi na njihovo ime.
Grafičku karticu može reklamirati samo djelatnik firme XY u ime direktora odnosno vlasnika.
Ukoliko grafičku karticu dođe reklamirati netko treči, kartica će biti odbijena.
Nadalje, tvrtka XY ukoliko je prodala karticu nekome, morala je izdati pravovaljani račun, i dati jamstvo na proizvod,
ukoliko to nije napravila krši nekoliko stavki i članaka zakona.
Od sad nadalje, a slobodno to možete prenijeti i gospodinu sa Njuškala,
tko god bude reklamirao karticu po serijskom broju SNXXXXXXXXXXX, a nije djelatnik firme XY d.o.o. bit će odbijen sa napomenom da se javite vašem prodavatelju, odnosno firmi XY d.o.o. , a i čini mi se da ste telefonski napomenuli kako je ta tvrtka "propala" ?

Lijep pozdrav

Što reći na ovu bahatost ? Od sad pa na dalje niti jednu dobru riječ za njih....pa čak i da imaju 30% niže cijene, moj novac a niti od svih mojih poznanika neće vidjeti. Jer sam nakon ovog mail nazvao dotičnog i pitao ga kako bi se on ponio da mu je u zraku cca 2000kn , i jeli kad kupuje bilo što rabljeno s jamstvom na daljinu...sjednete li u auto i otiđete s vlasnikom napraviti kupoprodajni ugovor ? "Naravno da to ne radim. ali VI SVI PRIŽITE grafe RUDARENJEM da bi dobili novije bolje i nama FIRMA tako samo ide u manjak". Onda me povezuje s nekim gospodinom s njuškala o čem nemam pojma......

Eto razmotrite svi cijelu situaciju i dobro razmislite hoćete li ostaviti novac kod ovako uljudne gospode...................
Snowrider je offline   Reply With Quote