Dosle mi 2 novotarije:
msata ssd disk (samsung 841n 128gb)
i hr tipkovnica
Dojmovi:
Novi ssd je fora, radi ok, wear level je na 86%, cca 6.5 TB zapisanih podataka. Smart kaze da je ok, kasnije cu jos zavrtit surface scan. Jako brzo boota win, dis bolje
Sada uz main linux instalaciju imam i win7 ako zatreba tako da je to tip top
Sto se tipkovnice tice super je. Ono sto smo ranije spominjali oko hrapavosti/glatkoce povrsine tipki - osjeti se da je ova gladja, tako da se po tome kuzi da je zamjenska, ali je solidno izradjena. Trackpoint radi odlicno kao i osvjetljenje tako da sada imam backlight + thinklight
Ispod su slike ssd-a i tipkovnice nakon sto sam je ugradio, te na 3 razine osvjetljenja (backlight 1, backlight 2, thinklight)
Od ostalih stvari jos cekam 9cell bateriju da dodje, narucio sam novu, a od planiranih upgradea je ostao jos jedino ips display. Za doma cu si jos nabavit docking station s punjacem, i eventualno jos jedan dodatni punjac da bude u torbi jer sam razasut na vise lokacija pa mi se neda cupat punjac iz uticnice svako malo. Kad to sve nabavim onda sam miran

Picek je prava mala bomba
E da, volio bih jos jedino ubacit neke malo jace zvucnike od ovih unutra koji su zbilja jako tihi. Ako se odlucim na to vjerojatno cu piknut 2 komada zvucnika od Nexus 6p mobitela, to pase unutra uz neke sitne modifikacije.
Btw, ima netko mozda express card 54 dummy modul? Da popunim ovu rupu tako da mi palmrest ne skripucka na tom dijelu.