View Single Post
Staro 01.02.2003., 14:50   #3
RippeR
Premium

RippeR's Avatar

Datum registracije: May 2002
Hahahhahah kako je tebi dobro brate hhahhahhaha, auuuuuuu odakle ti ta vutra bre,....... alo druze kako si me dobro nasmija0 oh cekaj malo da deodjem ka sebi, hahhahahahahhah, uh da stanem ,,,,, ovako prvo ovo je sekcija gdje ja pomazem drugima da rijese nesto a ne gdje zapisujem na forum, nesto sto sam otkrio "prije 5 minuta" sto se tice toga ja sam XP imao cak i onu verziju sto mora da se krakuje, davno, davno........... prvo pise ti gore Win XP on Forum Help slicno XP on-line Help, ovo je davno provaljena fora niko ne stanuje u mome racunaru(hahhaahhaha), te akaunte ja kilujem iz regstrija, i sve radim rucno volim tako da radim sto se tice toga, ovo za M$ messanger je apsolutni uninstall sa sistema, a za hibernate covece boziji postavio sam nekako sam da zapocnem temu, ja sam to odavno znao ti si to odavno znao a ima neko ko to ne zna zato se i zove hint, i ako imas neki teski problem konflikte, graficka ploca bilo sta sto ti ne radi na xp a treba da ti radi, postavi pitanje i cekaj odgovor, pa covece boziji, ako oces sad da ti objasnim cijeli princip krakovanja pass-a za XP pomocu SAM-Dumpa ili Bruta nema frke, ali nisam laik pa ono da uperis prst u mene, i kazes TRIP , postavi pitanje okusaj me pa tek procijeni. Razmisli malo prije nego sto ista napises po tome pitanju........... jer ako ja znam nesto sto ti neznas, uvjek ima nesto sto ti znas a ja neznam..... pa zato sluzi forum da se ljudi medjusobno dopunjuju i sire svoje znanje u globalnom smislu zabave. Iznenadio si me ovim postom, a to za programere nisam te shvatio, a sto se tice toga znam da programiram i za win i za linux, i za mac....-samo za mac nisam imao prilike a znam strukturu pa sam tu mnogo tanji-....

Nego da remiziramo ovo, sto sam ja naveo i ti shvatio da sam ja to tek naucio, je isto kao da ja i ti pricamo lice u lice, i na svaku rijec sto ti progovoris(cak i slovo) ja treba da budem iznenadjen kako si ti glup pa si tek naucio sada da pricas u 20 godini tvoga zivota.... ovo ne shvati personalno posebno ovo glup samo sam naveo apsolutno istu situaciju u kojoj sam se ja naso citajuci tvoj post, nego ako si mislio da kazes da ovo nije potrebno cak da ljudi imaju dovoljan nivo znanja da je to pacerski, laicki, sto sam ja napisao u da je to uvreda za njih, i njihovu inteligenciju, trebao si tako definisati odnosno napisati, cak i da das predlog da ugasim ovaj dio sekcije softvera.......... jer ljudi imaju dovoljan nivo znanja da se nose sa opsezima memorija, I/O rutinama mapiranjima na ploci, i memoriji, popravljanje ploca koje su izgubile bios, na ovaj ili onaj nacin samo ne mehanicki, sa svime u xp tako si trebao da kazes a ne kako si naveo nego ajd u zdravlje.........ovo se zatvara......