View Single Post
Staro 20.10.2017., 21:50   #2679
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Dobro, razumijem sada i to.

Ali nije mi jasno, zašto MORA biti povrat love? Zar nije logičnije da ne vračaju lovu već mu daju drugu grafu ili nadoplati za bolju? Koji bi se zakon po tome prekršio, i zašto bi ih porezna ganjala što su čovjeku dali drugu grafi ili je nadoplatio?

Neće lovu, hoće popravljenu grafu ili drugu grafu, u čemu je točno problem?
problem se izmišlja, kupcu se zagorčava život jer će sada morati ganjati pravdu pred raznim inspekcijama, koje će tek onda doći i ovima naći neko drugo sranje pa im zalijepiti kaznu jer ih gnjavi neki kupac kojem oni nisu rijesili problem izmišljajući procedure kako se to dalje mora riješiti koje nemaju veze s pameću. neka promjene knjigovođu ako ovo ne znaju riješiti.

PUPO--> ovdje imaš od servisa dokaz da je roba pokvarena i da se ne moze zamjeniti jer takve vise nema. tu svaka inspekcija staje. naravno da u ovakvom slučaju da ti izdaš kupcu drugu grafu , pa čak i da vratiš novac na njegov privatan račun ako ti je kupac potpisao broj istog, ti si čist. nitko ti A ne bi rekao, dobar knjigovodja bi ti rekao kako dalje i amen. a kad bi naletio na sherlok holmsa od inspektora, tog inspektora mozes uputiti dalje na kupca neka provjere kod kupca odakle njemu ta grafa. prvi put čujem da ti moraš provjeravati porjeklo i račun gdje isplačuješ nakon odobrenja iz servisa. taj zadnji dio je uvjeren sam izmišljotina. neka im kupac potpiše potvrdu neku da je on sada vlasnik te kartice i da njemu isplate taj novac ako se toliko brinu. rješenje postoji, i ne mora biti nužno onakvo kakvim su ga oni prikazali.

a najbitnije je u cijeloj prici, ono sto je fripper odmah rekao, inače im je problem povrat i nude zamjenu, a sad odjedanput obrnuto? hmhm

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 20.10.2017. u 22:08.
Eladio je offline   Reply With Quote