View Single Post
Staro 20.10.2017., 20:41   #2664
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
ADM (Acquisitum Magnum) iskustva

Kupio sam GTX970 prije godinu i više na oglasniku ili ovdje na forumu(nemogu pronaći poruke ako je ovdje kupljena ). Dobio račun iz ADM-a koji je glasio na firmu.
Prije par dana grafa krepala, javio se u servis koji mi je rekao da pošaljem grafu i da će je zaprimiti na firmu koja glasi na računu. Te da će mi pošto nemaju više GTX970 izvršiti povrat sredstava na što sam pitao jeli moguć odabir neke druge grafe u toj cijeni, lik iz servisa odgovara NE samo povrat sredstava na račun firme sa računa.

Objašnjavam situaciju da nemogu doći do vlasnik prvog, te da je firma propala pošto sam iguglao broj i nazvao ali se ne koristi. Pitam jeli moguće izvršiti povrat na neki drugi račun ili da jednostavno izaberem drugu grafu na način da oni povrat izvrše u ruke sebi i isti stave u kasu nakon odabira druge grafe....lik mi kaže nazovi kasnije kada bude voditelj on to jedini može odobriti....

Nazovem kasnije i spoje me s voditeljom Markom, koji mi na fino kaže.....moguća je samo isplata na računa firme, ako je propala potrebna je sva dokumentacija da je firma zatvorena , porezno odjavljan itd itd....ILI punomoć vlasnika firme. Opet mu objašnjavam da nemogu doći do vlasnika, on odgovori da povrat meni na račun nije moguć jer će ih citiram "jebat porezna".

Pa me zanima ako netko ima slično iskustvo jeli to zakonski da moraju na račun firme i te spike što on meni želi prodati ?

Odmah po završetku kontaktirao mailom Gigabyte support i opisao problem, čekam njihov odgovor.....

Zadnje izmijenjeno od: Snowrider. 20.10.2017. u 21:11.
Snowrider je offline   Reply With Quote