View Single Post
Staro 28.11.2005., 11:42   #4
rprivrat
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Virusa nema, ali ....

Citiraj:
Originally posted by nicko_029
moguće da je i virus zahebo mbr...

ako nije u biosu virus, probaj napravit zero fill...

Antivirus programi kažu da virusa nema, isprobao sam na više računala sa tim diskom i na svim računalima nakon skaniranja nema ničega. Koristio sam NOD32 zadnji update i McAfee Stinger.

Zero fill neću napraviti jer bi to sigurno rješilo problem, ali ja želim znati što se desilo - znači neki program propustiti koji će mi reći da se desilo to i to. Za zero fill uvijek ima vremena, ali ako ne skužim što se dešava onda ću zerofilati jednom sedmično i tu nema kraja.

Kao što sam napomenuo u prijašnjem postu to mi se već desilo prije sedam dana, i ništa nije pomoglo nego format diska i sve nanovo. Nakon toga sve dijagnoze uredno javljaju da je sve u redu, dok se nešto ne desi što zezne stvar. Zato mi je jako bitno saznati što je to. Da disk nije u klincu znam pouzdano, jer mi je i na drugom disku kojeg sam prije imao i prvi put mi se to desilo, bio isti simptom. Nakon formata tog diska i on je bio u redu - fizički. Sumnjam da nešto programski zezne stvar, i želim saznati što. Jer ipak to je nesvakidašnja greška, možeš misliti kad pomaže jedino zero fill ili format.
rprivrat je offline   Reply With Quote