View Single Post
Staro 20.10.2017., 10:55   #1996
Smartch
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Gle neće tebi sve izgorit ako ga undervoltaš. Stavi 1.30 i traži neki stabilan clock za to, štajaznam možda 4ghz. Tada ti on nema 220w tdp. To mi ima više smisla nego da vraćaš fx 6100. Ali kao što sam ti već pisao - više ti se isplati prodati i uzeti fx 8300 i imati isti kurac + novac, nego da undervoltaš ovoga. Ako ne želiš mjenjati platformu jel.

Kužiš segmentacija tih procesora je umjetna. Svi ti 8 core (fx 8300 i fx 9370) su ti isti cpu, razlika je samo u clocku i voltaži out of the box i imenu koje mu smisle. Fala bogu i u cijeni. Ta fx 93xx je jedna od najglupljih ideja za launch ikada, cilj je bio da bude prvi cpu koji ide do 5ghz (makar kroz boost), ali uz to je popratna high end ploča, obavezno brutalno hlađenje + poželjno aktivno hlađenje vrm-a.
Kad dođem doma nakon posla večeraas, ak ne dobim niš u pm. Onda bum baš u pm poslušal tvoj savijet. Pa javim kaj se desilo. For research purposes, moram priznat oduvijek me napaljivalo prtljanje po hardware u. Nema boljeg trenutka kad ga upališ a sve radi ko beba
Smartch je offline   Reply With Quote