Citiraj:
Autor VedranO
d
To sto se se pojedinci tjese da za 50 kuna imaju sluske iste kvalitete zvuka kao od 1500 kuna to je drugi par carapa.
|
Ono što je vrlo očito, sudeći po tvojim "doprinosima" temi, jest da ti je te slušalice kupila mama.
Prvo, očito je da nemaš nikakve vrijednosne kriterije, odnosno da imaš degenerirano poimanje pojmova "imati" i "biti", što je karakteristika osoba koje nikad nisu ništa zaradile, pa onda s tim novcima nešto kupile - a kamoli da su uz to recimo, platili ratu grijanja.
Druga karakteristika osoba koje nisu ništa kupile vlastoručno zarađenim novcima (nego im je kupila mama) jest da ne znaju ništa o stvarima koje posjeduju - jasno, jer je to odradila osoba koja im je kupila te stvari.
Tako ti uzdižeš na nivo reference slušalice kojima je, objektivno, najveća prednost to što imaju superkul brend (puno bolji od Dr.Drea, bar meni) i što su ekološki osvješteni.
No zvučno su sivi prosjek, baš zato što im je marketinška niša vezana uz gore navedene stvari, a ne uz vrhunski zvuk - kao što je to recimo brendovima kao što su Oppo, Hifiman, Campfire, da ne spominjemo Stax recimo.
Upravo zato sve tvoje izjave u posljednjih nekoliko postova nemaju nikakve vrijednosti, jer nisi ni svjestan da se gore navedena rečenica, temeljem kojih si uputio porugu svima koji ne mogu ili ne žele uložiti veću količinu novaca u nešto tako životno sporedno kao što su slušalice, odnosi upravo
na tebe.
Citiram:
"
To sto se se pojedinci tjese da za 1300kuna imaju sluske iste kvalitete zvuka kao od 7500 kuna to je drugi par carapa."
Sve ostalo što si izjavio se vrlo dobro uklapa u tu priču, uključujući i Mercedesa i Stojadina.
Ja sam siguran da ćemo jednog dana, kada sazriješ kao osoba, stekneš obrazovanje i počneš zarađivati vlastitim rukama, moći razgovarati argumentirano čak i oko ovakvih sitnica kao što je vrijednost slušalica.
Do tada uči, čitaj - barem 50-tak knjiga bi trebao imati pročitanih - za početak predlažem Ericha Fromma i Bon-ton - te pokušaj prijeći sa masturbacije na klasičan snošaj. Dobro je i za prištiće i za samopouzdanje.
No prvo bi trebao osvijestiti da sve ovo što si napisao u zadnjih par postova može kod ljudi koji to čitaju proizvesti samo jedan učinak - porugu, koja je ovaj put usmjerena prema tebi a ne prema ljudima koji ne mogu ili ne žele kupiti House of Marley slušalice, te koja je u tom slučaju i potpuno opravdana.