Citiraj:
Autor Cilim
Bolje bi bilo da su poslali kisobran sa logom VIP-a, bar bi ti sluzio jedno vrijeme, ovak bus si malo zasladil i ...
|
Bitna su ova tri mjeseca besplatne usluge! To je ipak cca 660 kn!
Ovo što se ne radi upgrejd Win10 na Elteku je stvar softvera na modemu. Ovaj puta to treba napraviti ručno pa onda dalje radi. Isto što se ne otvaraju odmah neke stranice već nakon drugog ili trećeg klika je stvar do njih i kažu da im treba još par dana da to porihtaju, kao i sa Skaype programom.
No ako bude kao prije sve za pet za tu lovu koliko to plaćam.
Jer niti kod drugih nije ništa bolje što se tiče tehničke podrške.
Sada mi radi sve, i strimanje preko mreže i gledanje filmova na smart TV preko USB i sve ide preko rutera.
6 mjeseci me ubjeđivali da je do TV i mog telefona (krčanje) a modem je od početka bio softverski neispravan i nisu to mogli riješiti dok nije sve riknulo.
Inače svima na znanje ova ekipa koja se zove tehnička podrška je samo info, a tek viša instanca je prava tehnička podrška.
Organizacija posla kod njih a i svih ostalih je koma. I sam tehničar koji mi je došao priznaje da se neke stvari mogu napraviti puno bolje i brže, ali ne odlučuje on nego dobro plaćeni šefovi koji osmišljavaju organizaciju posla. To samo pokazuje da treba zakonski te stvari riješiti što će ih natjerati da se drugačije organiziraju, a to se postiže tako da ako nemaš uslugu 48 sati, taj mjesec je besplatan. Ako to tako hoda na trulom zapadu, moralo bi i kod nas, samo tamo je taj rok kod nekih 2 sata a ne 48 kao što predlažem da bude kod nas.