Tema
:
Star Trek i ostale SF serije
View Single Post
19.10.2017., 12:38
#
4605
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp
Datum registracije: Aug 2006
Prvo, zašto i kako je Lorca iša sam sa shuttleom da ga zarobe Klingonci, a drugo - kako je Discovery tek tako "pinpointao" D7 u kojem se nalazi Lorca...
Nadasve debilna zadnja epizoda
Citiraj:
Autor
c-shadow
Klingonce su zeznuli, ovi novi nisu simpatični.
Doduše, uvijek mi je u ST bila zagonetka kako ljudi uspijevaju pobijediti klingonce u hand-to-hand borbi
Pa klingonci i ne trebaju biti simpatični
I da, slažem se da je smiješno što "jedni od najvećih i najsnažnijih" ratnika u galaksiji redovno popuše u hand to hand borbama.
Meni je generalno serija dobro sjela, ima i dalje tu gluposti, nelogičnosti i općenito stvari koje bi se dale bolje napraviti uz neznatno više truda, ali svejedno - mene drži zainteresiranim i za sad od mene 7/10 (realno nisam objektivan jer stvarno fali sf serija pa jedva dočekam kad se nešto pojavi).-->
Citiraj:
Autor
Mar
Ova zadnja epizoda Discoveryja je "malo" debilna.
Prvo, zašto i kako je Lorca iša sam sa shuttleom da ga zarobe Klingonci, a drugo - kako je Discovery tek tako "pinpointao" D7 u kojem se nalazi Lorca...
Nadasve debilna zadnja epizoda
Citiraj:
Autor
c-shadow
Klingonce su zeznuli, ovi novi nisu simpatični.
Doduše, uvijek mi je u ST bila zagonetka kako ljudi uspijevaju pobijediti klingonce u hand-to-hand borbi
Pa klingonci i ne trebaju biti simpatični
I da, slažem se da je smiješno što "jedni od najvećih i najsnažnijih" ratnika u galaksiji redovno popuše u hand to hand borbama.
Meni je generalno serija dobro sjela, ima i dalje tu gluposti, nelogičnosti i općenito stvari koje bi se dale bolje napraviti uz neznatno više truda, ali svejedno - mene drži zainteresiranim i za sad od mene 7/10 (realno nisam objektivan jer stvarno fali sf serija pa jedva dočekam kad se nešto pojavi).
- 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE
Amps
- Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585
Zadnje izmijenjeno od: Brko. 20.10.2017. u
07:18
.
Igorr
Vidi profil
Pronađi još poruka od Igorr
Moj komp
CPU:
AMD Ryzen 5900X, AC Freezer II 360
MBO:
GIGABYTE X570 AORUS ELITE
RAM:
64GB (4x16) 3600MHz cl16
HDD:
1TB M.2
VGA:
Sapphire RX 6800 XT Nitro+ SE (@2.5GHz, 1050mV)
Napajanje:
Antec HCG750W
Monitor:
DELL U3223QE
Win11
Ostalo:
Fractal Meshify 2 White TG