Sve ja to razumijem, jer sam razumna osoboba pa valjda kuzim da tvornicke greske postoje. Razumijem sarkazam @Vedran - no pogledaj s druge perspektive:
Uguglaj si "Asus strix 1060 temperatures" pa pogledaj koliko ljudi ima tih problema. Dakle danas, ja kao kupac "nubara" koji ne znam rastavljat grafe imam 3 opcije:
-Pustit tako kako je, radi jel, pa nek se cuje ko avion ko ga hebe.
-Vratit graficku u shop iz kojeg sam ga kupio - izdrzat tjedan, 2, 3 bez grafe dok ne dodje nova (najnormalnija opcija na koju me Asus support uopce nije ni uputio, njima je 83c OK)
-Rastavit grafu ako mogu naucit + izgubit vremena = izgubit garanciju radi njihove greske al radi jel?
Ja ne znam kako i sta vi ocekujete od proizvoda kojeg platite i sa kojim dolazi dedicated support - ja ocekujem da radi. Support me je odjebao bez pardona bez da su me uputili ikud ili pokusali ikako pomoci sa nekim savjetom. Rekli mi da je to normalno i zatvorili case. Od mene minus za Asus najvise radi toga.
Bez daljnjega, i dalje cu kupovat Asus (za sad), no malo je razocaravajuce znati da support nemas nikakav + cinjenica da postoje ljudi koji jednostavno ne zele ili ne znaju prckati po djelovima pa ocekuju da proizvod koji kupe - radi.
Apsolutno se slazem da tvornicke greske postoje - no kad ih je tak puno ja to nemogu podrzavat i branit ma koliko mi Asus bio drag.