Nije tvojem napajanju ništa. I kod mene je radila probleme. Slijedeći vaša uputstva, promijenio sam napajanje i slične papazijanije. Jednostavno je radila kada sam isključio CD. Kakon teških kemija sam skušio da su kondenzatori krivi. Malo sam popravio i sada ne radi apsolutno nikakve probleme. Čak sam išao i opterečivati stvar da vidim da sam u pravu. I bio sam. Sram te bilo.
Pa da, zbrka. Ne bi ti znao drugačije reći. Zašto je bilo potrebno 2 testa iste stvari? Malo je promijenjen sadržaj i struktura testa. I prvi put sam skužio što me zanimalo.
Jučer sam Ozrenu napisao kako bi se trebao provesti test. Osnova je da se uzme nekoliko RAZLIČITIH miševa od RAZLIČITIH proivođača i s njima se ozbiljno radi. Pod ozbiljno bi uključio i Solitaire jer jako dobro pokazuje koji je miš bolji. Smiješno ali istinito. Kupujem ga jedino poslije testa od 1 dan u strašnim uvjetima. Onaj test samo pokazuje da su skupi Logitech miševi dobri. Pa za to mi i ne treba test. To znam i sam a kvalitetu mi pokazuje cijena. Gdje su tu jeftini modeli, kugličari, wireless i sl.? Gdje je ergonomija isprobana na različitostima? Kada sam tako počeo još ću i sam napisati moja saznanja o miševima. Samo bi volio da to neko napravi "neutralan". Na stolu imam 4 miša i još jednog kao favorite. Test bi pokazao, za mnoge, nevjerojatne rezultate.
Jozha (valjda tako da se prigorac ne naljuti) je testirao neku kantu iz Info-game i to je na člancima. Nije me briga je li rasčerupano. Rekao sam što mislim o takvim testovima. Valjda je on pokupio pare.
Čuj. Ja vas nisam nikada napao. Samo ukazujem na greške koje nisam prije rekao. OK. Tko radi taj i griješi. Ne dajem vam zato ocjene iz testa i novinarstva. Ne želim ti više davati nikakva objašnjenja. Pitaj one koji grizu. Kada mi vaši članci ne budu po volji, ja jednostavno neću čitati.