View Single Post
Staro 18.10.2017., 16:28   #6929
Javorko
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Pozz svima.

Lijepo bih vas molio info o B-netu u pogledu sljedećeg:

1) trenutno sam pod ugovorom T-Coma - još cca godinu dana.
Brzina je Turbo 50, Centrala je blizu - JAKO - doslovno mogu pljunuti do nje.

2) ono što mi nude jesu njihovi paketi sa sljedećim pogodnostima:

a) Maksimalno do 120 mbita dl - u što me uvjeravaju da bih mogao imati.
Na moje upite, nekoliko puta dobio decidirani odgovor da moj kvar izričito ''podržava'' tu brzinu.
Jednom kad sam sa tehničarima Ericssona pričao, postavljali su FTTC ormarić, rekli su da optika ne bude došla do mojeg kvarata do 2026. (naravno zafrkancija, ali čisto da napomenem).
b) budući da sam pod ugovorom, jamče prvo da BNET plaća penale u slučaju prelaska i u slučaju da se otkaže BNET ugovor oni također snose ostatak troškova/penala.
Koliko tome vjerovati?
c) Koliko je kvalitetna njihova usluga, u smislu pucanja veza, prekida slike, itd.
d) Imaju li oni fair usage - odnosno ''capnu'' brzinu ako se prijeđe određena gigabajtaža prijenosa podataka i kako to funkcionira - uvjeravao me čovjek da toga nema, a i ''nije imao'' pojma o čemu pričam. Čitao sam Uvjete korištenja te nisam našao ništa po tom pitanju.
e) kakva je tv usluga, slika, kanali, utječe li previše tv veza sa internet vezom, odnosno zagušuju li jedno drugo?
f) što se tiče telefona, imaju li kakve povlastice, odnosno xyz minuta prema nekim (svim?) mrežama

Malo jesam čitao topic, ali bih vas lijepo molio za par riječi.
Zadovoljan sam T-Comom, ali priznajem da je ova brzina (120) pa i TV uračunat u 3d paket, privlačan te vas molim za nekoliko mišljenja.

Hvala unaprijed.
Javorko je offline   Reply With Quote