View Single Post
Staro 18.10.2017., 12:34   #2351
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Zato je to problem kod mene recimo. Grad pun "trenera" koji su frizeri, mesari, konobari...koji su digli neku kintu u banci i platili neki trening i licencu i sad drže i vode klubove koji ili propadnu ili ih usisa neki drugi klub.
Tako da isto tako, jedva na prste jedne ruke se mogu nabrojati ljudi koji su stvarno vrhunski znalci i poznavatelji nutricionizma i fizionomije tijela te isto tako te po samoj konstituciji mogu procjeniti.

Srećom pa imam takvog i radim sa njim neko vrijeme ali nisam mjenjao prehranu jer nisam htio startati odmah u glavu. Sad krećem tek i sa time. Rezultati nisu bog zna kaj, sa 123 kg na 117 kg u 8 mjeseci, ali niti sam bio redovit niti sam pazio na prehranu. A osjećam se bolje i uspravnije nego ikada prije tih treninga. Što se hrane tiče, isto ništa ekstremno, više na smanjivanje UH i šećera a povećanje proteina i maščoba. Cilj je 100 kg za godinu dana. Imam 191 cm i 34 godine pa izgled mi nije prioritet koliko to da se ne upušem kad se popnem na 4. kat bez lifta što se mišića tiče, slab nisam, čak ni masan svuda, ali genecki jasno, sve mi se vata oko pasa tako da je to jedina stvar oko koje se zabavljam.

2011 sa bio uspio sa 116 na 103 skinuti od 1.1 do 1.7. Kile sam vratio iduće 3 godine, nije bilo jo jo efekta ali sam prestao trenirati, a po terenima i mitinzima se dobro žderalo. Tako da sam imo savršen izgovor jelte

Zato eto, bez čit dejova ali i bez previše odricanja uz redovite treninge, za godinu dana ubit 15-17 kg. Uvjeren sam da se može

@mob
Brko je offline   Reply With Quote