Citiraj:
Autor Sinac
NHF, nisam direktno tebe napao već je ispalo da dolijevaš ulje na vatru. Razmisli da li bi u obrnutom slučaju, da je riječ o Ryzenu, hvalio domaće trgovce kako su uspješno nabavili i tih 5 komada dok veliki igrači nemaju ništa. Samo zbog toga tražim objektivnost.
|
Ne kažem ja da si ti mene napao, samo me čudi kako si ti shvatio da sam ja zauzeo subjektivnu stranu? Moj stav prema zdravoj konkurenciji je uvijek pozitivan.
Istina je da me smeta što se neki ovdje prave toše i probaju svim silama dokazati kako se Intel nije uopće obrecnuo na AMD ove godine i da je sve ovo planski. To je jedino što neću pustiti da se to širi tako. Ubili su Kaby Lake za 8 mjeseci. Postoji li ikoja familija koja je kraće živjela

?
Odogovoran sam za ono što pišem, a ne ono što je netko razumio
Što se domaćih trgovaca, web shopova te fizičkih dućana tiče, svaka čast svima u HR. Odavno ne posjećujem njihove sajtove niti artikle, otkako sam upao u jedan lijepi krug, tako da stvarno nisam mislio ništa loše pod time imaju li ili nemaju. I dalje ne znam zašto te moja konstatacija da "ozbiljna" firma koju sam kontaktirao nema lager i da je rok dobave nepoznat? Na kraju krajeva i piše da vjerojatni "mali" dućani naspram ovog "mog" možda imaju komad dva, no ovaj "moj" kad kupuje, kupuje 20+ komada.
Citiraj:
Autor Sinac
Samo za info, ja sam radio u veleprodaji do siječnja, znam kakva je situacija s nabavkama i znam koga trebam pitati za dolazak robe, u petak sam dobio info da će ovaj tjedan stići roba. Veliki igrači neće još dobiti Coffee kroz službeni Intelov kanal distribucije, zato mali igrači hvataju robu izvana. Inače, cijena novih CPU-a je najviša u trenutku izlaska na tržište, kasnije pada pa očekuj niže cijene Intela. No, to ionako znaš i sam samo je pitanje da li ćeš "objektivno" to prihvatiti i priznati.
|
Opet ti... kakvo objetkivno priznanje? Pa ne glasam na referendumu za Kurdistan i Kataloniju majku mu. Popusti malo, dan si danas izgubio na forumu ispravljajući krive drine.
Kao što rekoh, nitko na ovom forumu nije napisao niti jednim slovom da ga je čopio u nekom HR dućanu. Volio bih da je, da ga netko uzme i da malo merimo čija je veća, stvarno nebi imao niš protiv. Ovako, jel bitno jel ga ima ili nema, jel ga bilo ili ga nije bilo. Na kraju nisi ga kupio ni ti ni ja. Ako znaš nekoga tko ga je kupio, molim te pošalji ga ovamo. Ozbiljno...
Što se Ryzena tiče i best buya, cijene se mogu korigirati jer su lageri puni. I AMD zna što radi. Ono što Intel nije napravio sa 7700K kad su Ryzeni izašli.