View Single Post
Staro 17.10.2017., 20:35   #2978
rudi1
Registered User

Datum registracije: Sep 2017
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
To je bilo prije par sati...u međuvremenu je Expanse skočio 20% pa je sad on najisplativiji
Ista sam ja pitanja postavljao sebi prije mjesec - dva. Onda sam poceo minati s Awesome Minerom na MiningPoolHubu. Polako je sve postajalo jasnije nakon dosta potrosenog vremena i neprospavanih sati. Awesome isto sam svakih pol sata izracuna profitabilnost koja se uglavnom nije razlikovala puno od WhatToMine sitea, i onda dize odgovarajuci miner. U kalkulaciju ulazi neki defaultni benchmarking (odabere se nvidia ili amd set). Za svaki algo unesen je h.rate i potrošnja struje u W.
Kasnije sam pod Benchmarking unio svoj realni hashrate po svakom algoritmu koji sam doznao tako da sam za algo koji me zanima unio neki nenormalno veliki hashrate. Onda kalkulacija ispada naravno uvijek u korist tog algoritma i Awesome mi automatski dize odgovarajuci miner bez da se moram zezati s konfiguracijom jednog po jednog minera. Za par minuta sam tako imao moj h.rate na tom algo i onda sam korigirao benchmarking tablicu.
MiningPoolHub pokušava vise manje uspjesno automatski mijenjati ono sto je izmajnao u npr bitcoin, tako da sacuva vrijednost koja je bila razlog da ga je isao majnati.
rudi1 je offline   Reply With Quote