Citiraj:
Autor FRipper
Ja ne kužim što točno tebe pati? Što želiš?
|
Odgovore na nejasnoće. Evo ovo ispod podcrtano što je kolega napisao. I tvoj post nakon.
Zanimalo me po čemu vidjeti koji coin je naisplatljiviji, sa opremom kojom posjedujem.
Kako on kaže, očito moram za svaki coin upogoniti majner kako bi dobio hasrate i nakon toga izračunati profit. Ok, jasno.
Citiraj:
Autor segregator
jedini način da nađeš što rudariti je da isprobaš sve minere i algoritme na TVOJOJ grafičkoj,
zapišeš vrijednosti i onda ih tu i tamo ručno upišeš na whattomine.com i pogledaš što je trenutno najisplativije...
ali realno, za jednu karticu je to toliki gubitak vremena da je bolje utrošiti ga za susjedima nacijepati drva i zaraditi dnevnicu
|
Pa da mogu osposobiti grafičku da cijepa drva susjedima i zarađuje dnevnicu već bi to napravio. Za sada mogu samo da majna.

Ali prvo moram ja razumjeti, pa tek onda upogoniti. Pa stoga proučavam i raspitujem se kako bih shvatio s čime ću imati posla jednom kada se odlučim zapravo uložiti u mašinu, da nešto pošteno i zaradi.
Dok se ja bavim svojom zaradom dnevnice. :P
Citiraj:
Autor FRipper
Zato meni nije jasno, što se tu radi. Više se gubi vrijeme na pisanje po forumu, i testiranje kaj kuda majna... Nego da se ostavi nešto i majna.
|
Eto odgovor gore.
Citiraj:
Autor FRipper
Jedna grafa ne bude donjela milijone ako majnaš nešto drugo. Sve je to tu, i treba majnati ono kaj više dobivaš coina.A za jednu grafu poput GTX970 je najbolje music/expanse/zen/zcl/ubq i takvi.
Trenutno je Music najbolja opcija
|
I to je sad ono što mi nije bilo jasno npr.
Kako znaš da je music najisplatljiviji od tih? Kuiš ne?
Počnem onda majnati Music, dok ne nabavim barem još jednu karticu pa složim prvi zasebni majner. Thanks.