Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 17.10.2017., 14:57   #2076
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor nexteen Pregled postova
smuchac

Sad sam tek nasao odgovor koji sam ti svojevremeno napisao vezan za taj Hitachi . Vidim da sam rekao tamo da ima pripremu za wifi ali nisam bas siguran u to . Trebalo bi da proveris kod uvoznika jel ima opcija i koje su , a ako se bas i desi da nema onda se nadam da ti to nije bas tolika bitna stavka tj da to nije bo uslov za odabir klime . Ako jeste i ako ne bude moglo onda sorry

Poslacu ti podatke na PM pa im posalji mail ili nazovi i vidi na cemu si .. Nisam se nesto preterano raspitivao jer me nesto i ne interesuje wifi a ja licno ne vidim za sta on sluzi , sem u modu hladjenja pa ako ne znas kad ces doci kuci i onda je to kao opcija , a u modu grejanja je pozeljno da klima radi konstantno . Inace ta klima ima osetno vise opcija na daljinskom u odnosu na ostale japance u tom rangu sto je za svaku pohvalu . Neke od opcija nemaju cak ni skuplji modeli pa ma kako delovali bezveze nije ih lose imati , recimo pokazivanje temp na daljinskom i mesecnu potrosnju struje , ima i susenje unutrasnje jedinice nakon hladjenja sto recimo neki nemaju a dobro dodje . Kako god , sto se tice same klime bices sigurno zadovoljan ukoliko si ubo jacinu , a ako je wifi bio reper za kupovinu i ako igrom slucaja ne moze , sorry

Ne mogu vise popamtiti ama bas sve podatke ..
Ma nemas frke druze. Nije niti malo presudno. Eventualno je kresnut remote da zagrije/ohladi dok ne dođem i sl. Vjv i da može,to ne bi trebalo bit jeftino...

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
smuchac je offline   Reply With Quote